MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Waarom je juist nu een onlinesalestraining moet volgen.

onlinesalestrainingen

Waarschijnlijk ben je heerlijk aan het genieten van de zomer. Misschien ben je al terug van vakantie of ben je bezig met je vakantievoorbereidingen?

Hoe dan ook, als je start met werken zal het waarschijnlijk al september zijn. Op de één of andere manier lijkt de zomervakantie halverwege het jaar te zijn…En dat is mijn punt. Dat klopt niet. September, oktober, november en december. Nog 4 maanden en het jaar is weer om. Dat is ff schrikken he!

Over 4 maanden is het jaar alweer om

Je hebt nog maar 4 maanden. Dus wil je dit jaar spetterend afsluiten? Dan is het slim om alle zeilen bij te zetten.

Eén van de manieren om te investeren in jouw eigen salessucces is het volgen van een salestraining. Natuurlijk kan je mij bellen, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik niet heel veel ruimte meer heb, dit jaar. Gelukkig kan je van mijn trainingen profiteren door te kijken naar online opties.

Nu is de snelste en goedkoopste manier om succesvol te werken aan jouw verkoopskills het volgen van mijn onlinetrainingen. Op dit moment heb je de keuze tussen 3 trainingen:

  1. Omgaan met verkoopbezwaren
  2. Harde resultaten met zachte sales
  3. Onweerstaanbare offertes maken

Het meest logisch is om ze alle drie in bovenstaande volgorde te doen. Dan heb je alle facetten van succesvol verkopen getackeld. En kun jij de laatste 4 maanden lekker knallen.

Maar als jij eigenwijs wilt zijn, kan natuurlijk ook. Dan boek je alleen de training die je wilt en laat je de andere links liggen. In de komende nieuwsbrieven zal ik dieper ingaan op de verschillende onlinetrainingen en wat ze jou opleveren.

Naar een spetterde jaarafsluiting met onlinesalestrainingen

3 onlinesalestrainingen

31 augustus vertel ik je wat de onlinetraining Omgaan met Verkoopbezwaren inhoudt en hoe jij daar voordeel mee kan doen.

7 september vertel ik je alles over de onlinetraining Harde resultaten met zachte sales. Hoe deze training essentieel is voor het verkopen op waarde en het verkopen van de prijs.

14 september sluiten we deze reeks af met informatie over de training Onweerstaanbare Offertes maken. Want hoe zorg je voor offertes die gewoon doorgaan?

Onlinesalestrainingen in je eigen tijd en tempo

Voor alle onlinesalestrainingen geldt, dat je ze in je eigen tijd en tempo kunt doen. De stof wordt uitgelegd via tekst en video’s. Daarnaast krijg je oefeningen. Je kunt deze oefeningen noteren in de ‘aantekeningen’ waar je toegang toe krijgt in elke training. Zo houd je alles overzichtelijk bij elkaar. Je kunt de onlinesalestrainingen binnen twee weken afronden, als je wilt. Maar je kunt ook de tijd nemen. Doe lekker wat je zelf prettig vindt.

Gratis toegang tot de community voor adviserende verkopers

Verder krijg je als extraatje van mij gratis toegang tot de community voor adviserende verkopers. Dit aanbod geldt voor het boeken van één of meerdere onlinesalestrainingen. In deze community kun je vragen stellen aan de andere deelnemende verkopers of aan mij. Alle verkoop gerelateerde vragen zijn toegestaan.

Speciaal aanbod onlinesalestrainingen

Normaal betaal je 247 +497 + 297 = euro 1.041,- voor 3 trainingen.

Maar als jij uiterlijk 14 september alle drie de trainingen boekt, geldt een speciaal aanbod:

Je betaalt geen 1.041,- maar slechts euro 797! Dat is een korting van 244 euro!

Daarnaast ontvang je een extra bonus:

Iedereen die 3 trainingen tegelijk boekt vóór 14 september ontvangt ook nog mijn boek:

Verkopen zonder te Verkopen!

Verkopen zonder te Verkopen - boek - MindDirection
Verkopen zonder te Verkopen – boek – MindDirection

Let wel, dit aanbod stopt 14 september om middernacht. Dus doe jezelf een plezier en boek snel!

Ik wens je een succesvol jaar!

Meld je direct aan voor de 3 onlinetrainingen
Gebruik bij je bestelling kortingscode OTMK2023 om de korting van 244 euro te ontvangen.

gerelateerde artikelen