online trainingen

Online training Verkopen zonder te verkopen!

In samenwerking met Omzetcoach.nl heb ik de volgende training ontwikkeld: Verkopen zonder te verkopen! Want in deze roerige tijden is het fijn als je gewoon vanuit huis de training kan bijwonen, zonder risico’s & zonder reistijd!

Op twee verschillende dagen geef ik dezelfde interactieve live onlinetraining (webinar) Verkopen zonder te verkopen.

Online training Verkopen zonder te verkopen

Is dit iets voor mij?

In de praktijk zie ik veel verkopers die last hebben van een gevoel van afwijzing. Of die hun eigen toegevoegde waarde niet voelen tijdens een gesprek met een klant. Het kan ook zijn dat jij niet het gewenste resultaat boekt of dat je het gevoel hebt te pushen tijdens het verkopen. Herken jij deze zaken ook? Dan is deze training zeker voor jou bedoeld!

In de training Verkopen zonder te verkopen leer ik je een methode die jou succesvol maakt in verkoopgesprekken. Zonder trucjes maar wel met een duidelijke structuur.

Deze manier van verkopen is niet alleen heel succesvol, maar ook oprecht en super leuk. Want al in het eerste verkoopgesprek zal jouw klant jouw toegevoegde waarde ervaren. Deze training helpt je met het stellen van de juiste vragen in de juiste volgorde. Deze vragen kan je voor al je verkoopgesprekken gebruiken.

Deze methodiek levert je het volgende op:

  • Je voelt je eigen toegevoegde waarde in een verkoopgesprek
  • De klant ervaart jouw toegevoegde waarde
  • Je haalt veel sneller én meer resultaat met jouw verkoopgesprekken
  • Je blijft bij jezelf omdat het een oprechte methodiek is, geen trucjes!
  • Je weet precies welke vragen je moet stellen om te zorgen dat de klant met jou in zee wil gaan
  • Je hebt veel meer plezier in verkoopgesprekken

Deze online training is een live training (webinar) die je kunt volgen vanachter jouw pc, laptop, tablet of smart phone. De training is interactief. Na afloop is er ruimte voor vragen. Maar uiteraard is het mogelijk om ook tijdens de training vragen te stellen via de chat.

Je kan kiezen voor verschillende data/tijdstippen. Als je klikt op inschrijven, krijg je de mogelijkheid te kiezen voor de verschillende opties.

Deze training is niet terug te kijken.

Klik hier voor inschrijven