MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

OVer Mind Direction

Marie-josé

Mijn Achtergrond

Gedrag heeft mij altijd ontzettend geïntrigeerd. Mijn eigen gedrag en dat van anderen mensen. Hoe komt het dat we allemaal zo verschillend doen, denken en reageren? Na een 4 jarige NLP studie werd mij een hoop duidelijk. De inzichten die ik daar opdeed zijn van onschatbare waarde. Dit moesten anderen ook leren! Deze inzichten heb ik gecombineerd met mijn ervaring aan de in- en verkoopkant. Via het Sales Succes Systeem dat ik ontwikkelde, deel ik al mijn opgedane kennis met jou.

Vóór ik in 2008 begon met Mind Direction, gaf ik leiding aan een team van 30 mensen bij een mediabureau. Samen waren we verantwoordelijk voor de radio & tv contracten van onze adverteerders.

Met een inkoopbudget van 200 miljoen euro, heb ik een schat aan ervaring kunnen op doen, in zowel inkoop als verkoop. De onderhandelresultaten voor onze adverteerders moest ik namelijk ook verkopen aan hen, met een procurementafdeling die meekeek. Het kennen van beide kanten van de onderhandeltafel helpt mij nog altijd. En ik gun het jou, om ook toegang te hebben tot deze kennis.

Dit ben ik

Marie-José of jos

De meeste mensen noemen mij Jos. Gewoon omdat dat makkelijker is. Samen met Bart en onze drie kinderen woon ik in Ouderkerk aan de Amstel. Mats is 16 jaar, Stig en Roza zijn 14 jaar (een tweeling dus). We hebben een gezellig druk huishouden met onze sportende kinderen en onze 3 katten. Naast mijn eigen bedrijf ben ik lid van de sponsorcommissie van Generation One (het voetbalteam van mijn dochter) en soms ben ik coach of scheidsrechter van het volleybalteam van mijn zoon. 

Ik breng mijn vrije tijd dan ook graag door naast het sportveld (voetbalveld of volleybalveld), om mijn kinderen te zien sporten en genieten. 

Zelf ben ik ook dol op sporten. Vooral krachttraining, bootcampen en hardlopen doe ik graag. 

Wat je misschien nog niet over mij weet: Ik ben een winterzwemmer! Nou ja zwemmer…dipper dan. Na een rondje Ouderkerkerplas is het heerlijk om even kopje onder te gaan!

In de vakanties zou je mij maar zo kunnen treffen op een camping in Frankrijk, zoals hier  op Corsica bijvoorbeeld. En vóór je misschien denkt dat ik een gezondheidsfreak ben… Niets is minder waar: Ik ben dol op eten en drinken en altijd te porren voor een gezellige borrel!

aan de slag

Direct contact

Denk je dat ik precies ben wat jij nodig hebt of wat jouw team nodig heeft?  Bel me 06 132 94 222  of mail me voor vragen of een persoonlijk gesprek.

Misschien weet je al precies waar het aan schort bij jezelf of jouw team? Of misschien wil je overleggen om te ontdekken wat de reden is dat de salesresultaten achterblijven bij de verwachting? Hoe dan ook, ik zie er sowieso naar uit je te spreken!