Onweerstaanbare Offertes Maken

Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch?

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor verkopers die:

 1. Diensten verlenen
 2. Veel offertes maken, maar waarvan er (te) weinig uiteindelijk doorgaan
 3. Twijfelen over wat ze in hun offertes moeten zetten
 4. Onzeker zijn over de prijs die ze in hun offerte noemen
 5. Weten dat er nog wat te winnen valt als het gaat om hun offertes

Herken je dat? Veel verkopers die ik train maken genoeg offertes, maar zijn ontevreden over het aantal offertes dat uiteindelijk doorgaat. Daarnaast twijfelen ze over wat ze nu precies in een offerte moeten neerzetten om die bekende JA van de klant te krijgen.

Hoe is dat bij jou? Gaan de meeste offertes door en ben je meer dan tevreden over jouw offerteresultaten? Of valt er nog wat te winnen? Als jij gelooft dat er nog wat te winnen valt, dan is het belangrijk om even door te lezen. Want een onweerstaanbare offerte maken is nog niet zo simpel.

Naar aanleiding van het bekijken van vele offertes en de trainingen die ik over dit onderwerp geef, heb ik besloten om een speciale offertetraining in hapklare brokken te maken die te volgen is op mijn platform.

Je leert:

 • Wat je precies in een offerte zet en hoe je deze opbouwt
 • Hoe je een offerte persoonlijk maakt
 • Hoe je voorkomt dat je te snel, te veel korting geeft
 • Welke details je juist wel of juist niet moet noemen en waarom niet
 • Wat ervoor zorgt dat jouw klant JA zegt tegen de offerte
 • Hoe je voorkomt dat je niets hoort op een offerte

Klinkt goed, toch?

HOE WERKT DE TRAINING?

De training bestaat uit 3 modules met een aantal sublessen, die online te volgen zijn. Theorie wordt afgewisseld met video’s en voorbeelden. Je hebt voor elke module een hele week. En na die week sluiten we de module af met een live Mastermind in de vorm van een Zoomcall. In de live Masterminds beantwoord ik jouw vragen. Inclusief de aftrap ontvang je van mij 4 live Masterminds.

Op de eerste woensdag trappen we af van 9 tot 10 uur! De datum volgt z.s.m.

Handige opstarttips

Op de ochtend dat we starten wordt module 1 opengezet voor jou. De week daarop de volgende module enz. Mijn advies is om de module zo snel mogelijk te doorlopen. Kies voor een vaste dag/tijd om aan de training te werken. Liever woensdag of donderdag dan bijvoorbeeld na het weekend.

Sommige modules zijn iets langer en andere weer iets korter. De meesten van jullie zullen de modules en opdrachten in ca. 1 tot 2 uur kunnen afronden.

Als je snel de modules doorloopt, heb je de rest van de week tijd om de stof in de praktijk te brengen en er alvast de vruchten van te plukken. Want ‘the proof of the pudding is in the eating’. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om succes in jouw eigen praktijk! Dus oefen en deel jouw praktijk in de Zoomcalls.

Elke week ontvang je via de mail een uitnodiging voor de Mastermind, die via Zoom gaat. Je kan deze Masterminds ook terugvinden op het platform. Hier vind je ze.

Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, dan kan je die meenemen naar de Mastermind.

Tot snel!

Niet Ingeschreven
€ 247,- excl. btw

Training Bevat

 • 4 Modules
 • 9 Sublessen