MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres

Onweerstaanbare Offertes Maken

Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch?

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor verkopers die:

 1. Diensten verlenen
 2. Te weinig in de fase komen van ‘een offerte mogen doen’
 3. of veel offertes maken, maar waarvan er (te) weinig uiteindelijk doorgaan
 4. Twijfelen over wat ze in hun offertes moeten zetten
 5. Onzeker zijn over de prijs die ze in hun offerte noemen
 6. Weten dat er nog wat te winnen valt als het gaat om de kwaliteit van hun offertes

Herken je dat? Veel verkopers die ik train maken genoeg offertes, maar zijn ontevreden over het aantal offertes dat uiteindelijk doorgaat. Daarnaast twijfelen ze over wat ze nu precies in een offerte moeten neerzetten om die bekende JA van de klant te krijgen.

Waarschijnlijk herken je daar iets van, want anders had je geen interesse gehad in deze training, toch?

Naar aanleiding van het bekijken van vele offertes en de trainingen die ik over dit onderwerp geef, heb ik besloten om een speciale offertetraining in hapklare brokken te maken die helemaal online te volgen is op mijn platform.

Je leert:

 • Wat je precies in een offerte zet en hoe je deze opbouwt
 • Hoe je een offerte persoonlijk maakt
 • Hoe je voorkomt dat je te snel of te veel korting geeft
 • Welke details je juist wél moet noemen en waarom. Welke details je juist níet moet noemen en waarom niet
 • Wat ervoor zorgt dat jouw klant JA zegt tegen de offerte
 • Hoe je voorkomt dat je niets hoort na het maken van een offerte

Klinkt goed, toch?

HOE WERKT DE TRAINING

De training bestaat uit 4 modules, elk met een aantal lessen die online te volgen zijn. Theorie wordt afgewisseld met video’s en voorbeelden. De laatste module is een module met bijzondere ideeën over offertes. Dit deel wordt aangevuld met de tips en voorbeelden die deelnemers hebben. Heb je een tip voor een gaaf offerte-idee, laat dat dan weten in de discussies. Dan kan ik hem opnemen in de module. Op deze manier blijft het interessant voor jou om af en toe in de laatste module te ‘kijken’ of er nog nieuwe dingen zijn. Het idee is dan wel dat jij helpt met het vullen van de vierde module.

Handige opstarttips

Je kunt op elk moment starten. Mijn advies is om de module zo snel mogelijk te doorlopen. Kies voor een vaste dag/tijd om aan de training te werken. Mocht je vragen hebben, dan kan je die in de community zetten. Ikzelf of andere deelnemers kunnen je antwoord geven via de discussies. Schroom niet om ook te reageren op anderen in de discussies. Juist deze interactie maakt de training extra waardevol!

Sommige modules zijn iets langer en andere weer iets korter. De meesten zullen de modules en opdrachten in ca. 1 tot 2 uur per module kunnen afronden.

Als je snel de modules doorloopt, heb je de rest van de week tijd om de stof in de praktijk te brengen en er alvast de vruchten van te plukken. Want ‘the proof of the pudding is in the eating’. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om succes in jouw eigen praktijk! Dus oefen veel in de praktijk.

Daarnaast is het slim om jouw antwoorden op de opdrachten op een vaste plek te bewaren. Je kunt dat in de ‘aantekeningen’ doen. Dat is een optie die het platform biedt. Een tip daarbij is om de opdracht te kopiëren en samen met het antwoord in de aantekeningen te zetten. Je kunt eventueel alles ook in een Word document kopiëren.

Je hebt voorlopig, na het aanschaffen, onbeperkt toegang tot deze training. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zal ik je daarvan op de hoogte stellen.

De aantekeningen zijn alleen toegankelijk voor jouzelf. En dus ook niet voor mij.

Wat anderen zeggen over deze training

“De grootste eye-openers van de onlinetraining Onweerstaanbare Offertes Maken, waren het herhalen van de huidige situatie en de gewenste situatie in de offerte. Daarnaast noem ik geen losse prijzen voor onderdelen die bij elkaar horen. Op deze manier wordt er niet meer gestreept in een offerte.

In de twee grote offertes die ik hierna maakte kon ik direct de vruchten plukken: Bij een bestaande klant kon ik een upsell doen en bij een nieuwe grote klant kreeg ik direct een positieve reactie!”.

Niet Ingeschreven
€ 297,- excl. btw

Training Includes

 • 4 Modules
 • 9 Sublessen