MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Verkopen zonder te Verkopen

Vekopen zonder te verkopen - verkooptraining
voor teams

Hoe haal ik meer uit mijn salesteam?

Heb jij het idee dat er meer salessucces uit jouw team zou moeten kunnen komen dan nu het geval is? En heb je nu niet helemaal in ‘t snotje, waarom er niet meer uitkomt? Lees dan snel verder. 

Herken jij (of jouw team) de volgende sales-issues?

  • Niet genoeg gesprekken met klanten kunnen inplannen
  • Klanten zeggen te vaak NEE in gesprekken
  • Je voelt de waarde van jouw eigen aanbod niet genoeg
  • Je hebt de neiging om te snel of te veel weg te geven (in korting op prijs, of op een andere manier)
  • Je vindt omgaan met verkoopbezwaren van klanten soms lastig (te duur, het komt nu niet uit, bel me over 3 mnd maar terug, etc.)
  • Je merkt dat je soms informatie mist voor het maken van een ijzersterke offerte
  • Regelmatig kom je met een ontevreden gevoel uit onderhandelingen

Als dit herkenbaar is, dan is het tijd om actie te ondernemen! In dit halfjaarprogramma voor salesteams leer je de salesvaardigheden, de mindset en de structuur die nodig zijn. Zo wordt verkoop niet alleen veel leuker en succesvoller voor jou, maar ook voor jouw klanten!

Vragen?

Neem contact met mij op:

BEL: +31 (0)6 132 94 222
MAIL: mariejose@minddirection.nl

Wat je leert in dit halfjaarprogramma is:

Er wordt veel geoefend met gesprekstechnieken en we behandelen alleen jouw eigen praktijk. We oefenen dus niet met het verkopen van paperclips ;-). In de training hebben we het over jouw dienst(en) en jouw klanten. Het gaat dus om het verbeteren van de salesresultaten in jouw echte praktijk.

Inbegrepen

authentiek

Je leert een methodiek die bij jou past, waardoor je authentiek blijft in de gesprekken.

Structuur

De structuur helpt je om zonder problemen af te wijken van het pad en de weg terug te vinden.

Zelfvertrouwen

Doordat deze structuur houvast biedt, neemt het zelfvertrouwen in verkoop toe.

testimonials

Klant ervaringen

Wij zochten verdieping in onze salesgesprekken. Dat was best lastig want binnen onze teams waren er veel verschillen. Er waren mensen met heel veel ervaring en mensen met heel weinig ervaring. Daarnaast vonden we kosten belangrijk en Marie-José is niet de goedkoopste.

We wilden leren om een volwaardige gesprekspartner te zijn, die om kon gaan met de eigen emoties maar ook die van onze gesprekspartners. Verder vonden we het lastig om te gaan met bezwaren van klanten zoals: Ik vind het te duur. Verder is onze branche bijzonder omdat we met een intermediair zaken doen. Dat betekent dat we gesprekken voeren met 2 partijen. 1 is de klant en 1 is het bureau van onze klant. Dat maakt sales gecompliceerder. Wij wilden met beide partijen goed leren omgaan.

En dat is gelukt! We hebben in de onderhandelingen hele grote stappen gezet, door vooral de regie te krijgen in het gesprek. Wij waren in de lead en voelden ons zoveel sterker dan daarvoor. We hebben geleerd wanneer we zaken kunnen benoemen en wanneer we metacommunicatie konden toepassen. We werden een hele steady gesprekspartner, ook in onderhandelingen en het gaf ons heel veel zelfvertrouwen. We kregen veel meer informatie over klanten, omdat we hebben geleerd door te vragen, vooral bij aannames en overtuigingen.

Iedereen had zijn eigen leerdoelen en dit was voor mij als manager heel belangrijk. Ik kon mensen daardoor veel beter aansturen. Het side-effect is dat we dit ook onderling kunnen gebruiken, maar ook bij bijvoorbeeld sollicitanten. Waarom doet iemand zoals hij doet. Ook privé werkt dit door! Ik gebruik nog steeds de opmerking: Wil je gelijk of wil je geluk?

Ik zou deze training dan ook zeker aanraden. Marie-José is in staat zich te verdiepen in de materie en de mensen, Ze is bereid in te gaan op wat nodig is, zonder helemaal van het programma af te wijken. Ze kan goed uitvragen waardoor ze de vinger echt op de zere plek legt. Daarnaast is ze een onwijs prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Natascha

Sales Manager Ster

Logo DaVinci Academie

Liesbet de Waal - van Oosten

Directeur DaVinci Academie

Impressie

Hoe we werken

Sales trainer Marie-José Giebels traint ondernemers op Salesskills
20160421_080803
aan de slag

Direct contact

Denk je dat dit precies de hulp is die jij of jouw team nodig heeft?  Bel me 06 132 94 222  of mail me voor vragen, een persoonlijk gesprek of een inventarisatie van jouw team. Je kunt zelfs een (zoom)afspraak inplannen in mijn agenda!

Ik zie ernaar uit!

ONLINE TRAINING

Harde resultaten met zachte sales

Wil je niet gelijk 1op1 met mij samenwerken maar wel alles leren over het Verkopen zonder te Verkopen?

Bekijk dan snel mijn onlinetraining
‘Harde resultaten met zachte sales’!