Sales Aanbod

De klanten die gebruik maken van mijn sales aanbod zijn bedrijven die diensten verlenen. Zij geloven in langetermijnrelaties met hun klanten. En net als ik, houden zij niet van trucjes. Ze geloven dat het belangrijk is om oprecht nieuwsgierig te zijn.

Het verschil tussen weten en doen

Zij begrijpen dat er verschil is tussen weten-wat-je-moet-doen en daadwerkelijk doen-wat-je-moet-doen in een succesvol salesgesprek. Zij zien salestraining en -coaching als een structurele investering om hun klanten steeds het beste te kunnen bieden. Hun medewerkers hebben een adviserende rol en nemen die serieus. Zij willen hun toegevoegde waarde voelen. Daarnaast willen ze dat die ook wordt herkend én erkend door hun klanten.

Voor teams

Sales Succes programma

Een compleet jaarprogramma voor het hele team, waar álles in zit.

Voor Teams

Verkopen zonder te verkopen

Een 6 mnd programma waarin je leert hoe je verkoopt zonder te verkopen.

Teams/ individueel

Meeluisteren & joint-visits

Meeluisteren is de meest efficiënte manier van trainen in de praktijk.

Voor events

Keynote speaker

Een interactieve sales speech die motiveert. Eventueel helemaal op maat te maken.

Teams/ Individueel

Online
Training

In je eigen tijd en tempo een training volgen die jou alles leert voor salessucces

OnlineTrainingen

Het voordeel van deze online trainingen is dat je de modules en lessen in je eigen tijd en tempo kunt volgen. 

Elke woensdag wordt er een module opengezet. Je gaat er in je eigen tempo doorheen. De woensdag erop is er een Zoom call met de hele groep. 

In deze Zoom call kun je vragen stellen over de stof of over de toepassing in jouw eigen praktijk.

Heb je geen vragen? Dan kun je luisteren naar de vragen van anderen. 

De groep is wat deze training zo waardevol maakt. Je viert samen je successen en denkt met elkaar mee.

Het is een groep gelijkgestemden. Het zijn allemaal verkopers en ze willen allemaal meer resultaat en meer plezier!

En je houdt er vaak een rijker netwerk aan over!

Zoom logo

Maak een account aan (rechtsboven) voor inschrijving van de training

Tom ter Veen – Sense Events over Verkopen zonder verkopen

“Na de training (Zoom call) heb ik direct zin om klanten te benaderen, om op deuren te bonzen! De trainingen wakkeren bij mij een vuur aan en zorgen dat ik in actie kom. Daarnaast merk ik dat het plezier in verkopen enorm is toegenomen. Marie-José haalt kwaliteiten naar boven in mij waarvan ik niet wist dat ik ze had of die ik even ‘kwijt’ was.

Ik krijg zicht op blinde vlekken en word proactief. Het maakt verkopen leuk!”

Eva Kolk – Organized by Eva over Omgaan met Verkoopbezwaren

“Ik had een aantal salesgesprekken die niet gingen zoals ik had gehoopt en ik was benieuwd of deze conversie normaal was en of ik iets kon doen om hem te verbeteren. Het heeft me enorm geholpen om te analyseren wat er precies gebeurd is en welke elementen hierin een rol spelen.

Vooraf twijfelde ik of ik de investering waard vond, maar ik heb besloten dat ik het nodig had. En gelukkig maar want ik kreeg door wat er misging en hoe ik dat anders kan doen. Ik had ik geen idee dat verkoopbezwaren ook bij mij een rol speelde. Ik herkende ze niet goed genoeg. Maar nu realiseer ik me dat ik daarin aannames deed.

Het fijne was dat Marie-José gelijk een plan van aanpak had. Ze nam echt de regie. Daardoor hoefde ik me alleen met de inhoud bezig te houden. Wat ik meeneem uit de omgaan met verkoopbezwarensessie is:

    1. Bezwaren herkennen
    2. Weten hoe ik ermee om moet gaan
    3. In het eerste telefonische gesprek met een klant al achterhalen welke bezwaren eventueel een rol spelen zodat ik me daarop kan voorbereiden.

Daar waar ik soms nog best onzeker kon zijn over een intake, voel ik me nu veel enthousiaster. De ‘Stel-dat’ vraag levert mij veel op!Ik zou dit absoluut aanraden aan anderen. Want Marie-José is in staat het luchtig te houden en vriendelijk en zacht, maar is niet bang om kritisch te zijn. Ze is een expert en ik zie altijd naar onze sessies uit!