MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Verkopen zonder te Verkopen:

Een super waardevol magazine, boordevol tips over verkopen.

Wat je in dit magazine vindt:

Verkopen zonder te verkopen

Je leert hoe je kunt verkopen op waarde. Want niemand wil een ander iets door de strot drukken, toch? Als je kunt Verkopen zonder te Verkopen wordt het verkoopgesprek voor zowel jou als jouw klant een fijn gesprek!

Verplaatsen in de ander

Hoe goed kan jij je verplaatsen in een ander? Los je het raadsel op of niet? En vergis je niet: 90% van de mensen lukt het niet. Lukt het jou? Als het je lukt is er goed nieuws, want ik noem de goede inzenders bij naam op LinkedIn!

Online sales training Omgaan met verkoopbezwaren

Verkoopbezwaren…bah!

Te duur, bel me over 3 maanden maar terug, we hebben er geen tijd voor…. Verkoopbezwaren! Je kent ze wel. Hoe tackel je ze nu? In het magazine ontdek je al de eerste stappen die je kan zetten.

Ben je nieuwsgierig naar dit magazine en wil je beschikken over alle waardevolle informatie? Vraag het dan direct aan! 

Marie-José is in staat verkopen luchtig te houden en vriendelijk en zacht, maar is niet bang om kritisch te zijn. Ze is een expert!
Eva Kolk

Verder vind je ook nog in het magazine:

Een goede verkoper is een luie verkoper!

He? Ja, een goede verkoper laat zijn klant werken. In het magazine lees je precies hoe je dat moet doen!

Nou, vertel maar!

Ken je dat, kom je bij jouw klant aan tafel, zegt jouw klant: Nou, vertel maar! Wat doe je dan? Vertellen? Nee toch? In het magazine lees je precies hoe je dat dan wel doet.

Ben jij ook paranormaal begaafd?

Helaas zijn er nog steeds veel verkopers die geloven dat ze paranormaal begaafd zijn. Dat ze precies weten wat een klant vindt, bedoelt, denkt en voelt. Nog vóór een klant dat heeft uitgesproken! Ik heb het hier natuurlijk over aannames. Aannames kunnen nogal in de weg zitten in verkoop. Zeker in jouw voorbereiding. Lees er alles over in het magazine.

Spiegelen wat is het en wat kan je ermee?

Er bestaan zoveel flauwekulverhalen over spiegelen. Mijn tenen krullen soms in mijn schoenen. Spiegelen is voor mij echte magie. Probeer de oefeningen in het magazine en ontdek ook hoe bijzonder spiegelen is.

Ben je nieuwsgierig naar dit magazine en wil je beschikken over alle waardevolle informatie? Vraag het dan direct aan! Heel veel waarde en dat voor maar € 10,- excl. btw.

Mocht je andere verkopers kennen voor wie dit onmisbare info is, stuur dan gerust door! Dank je wel alvast.