MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl
Verkopen zonder te Verkopen - boek - MindDirection

Verkopen zonder te Verkopen

Het fijne van dit boek is dat het een verkoopmethode beschrijft, die prettig voelt voor zowel een klant als voor jouzelf. Geen trucjes, geen doen alsof en natuurlijk al helemaal geen liegen.

Wat je in dit boek vindt:

Veel verkopers voelen zich ongemakkelijk bij verkopen. Nog steeds worden er ‘trucjes’ geleerd om de verkoopresultaten te manipuleren. Ik gelooft daar niet in. Ik gelooft in het verleggen van de focus van effectief naar affectief. Op het moment dat je echt wilt horen wat er speelt bij jouw klant, kun je niet alleen beter advies geven, maar voelt een klant ook dat je oprecht bent. Gesprekken worden daardoor niet alleen veel leuker, voor beiden, maar gek genoeg ook veel dieper en effectiever. Als je echt benieuwd bent naar jouw klant en wat hem beweegt, kun je verkopen zonder te verkopen.

Natuurlijk gaat mijn boek over verkoop. Hoe kan het anders. Het is het enige waar ik verstand van heb. In het boek beschrijf ik in drie verschillen delen:

  1. Wat je moet weten over jouw klanten
  2. Wie je moet zijn
  3. Hoe je het doet

Je hoeft natuurlijk niets te weten en hoeft ook niemand te zijn. Diegenen die mij al wat langer kennen weten dat je van mij niets ‘moet’, ook al staat het zo in de delen benoemd. Maar ik geef je wat handreikingen die ervoor zorgen dat je weet wat mogelijk is en wat het effect kan zijn. Maar je moet natuurlijk niets.

Sterker nog ik zeg in mijn trainingen én in mijn boek:

“Geloof niets van wat ik vertel, maar test alles zelf!”

Het is zeker niet de bedoeling klakkeloos aan te nemen wat ik zeg. Pik eruit wat jou kan helpen en test dat gewoon.

Marie-José is in staat verkopen luchtig te houden en vriendelijk en zacht, maar is niet bang om kritisch te zijn. Ze is een expert!
Eva Kolk

Een verkoopmethode die prettig voelt

Het fijne van dit boek is dat het een verkoopmethode beschrijft, die prettig voelt voor zowel een klant als voor jouzelf. Geen trucjes, geen doen alsof en natuurlijk al helemaal geen liegen.

In de afgelopen 14 jaar heb ik veel gezien en gehoord over verkoop. Het boek staat bol van de inspirerende verhalen over verkoop, die jou helpen begrijpen wat ik bedoel of hoe je het kan toepassen. Het bestaat dus niet uit droge theorie en regeltjes die je moet volgen. Nee, het leest vlot weg.

Het boek is helemaal af en je kunt het boek nu bestellen!