MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Ik word wijzer in de zomer…en jij? 

Ik word wijzer in de zomer...en jij?

De zomervakantie staat voor de deur. Nou ja ZOMER vakantie…vakantie in elk geval… 😉

Voor mij betekent dit wat meer rust in mijn agenda. Al zeg ik het zelf…ik heb kneiterhard gewerkt. En het was heerlijk, absoluut. Maar nu ben ik toe aan rust, relaxen, liggen, hangen, zitten, zwemmen en alles wat weinig energie kost. 

Voor mij is dit nodig na een tijd van inspanning. Ik heb echt tijd nodig om weer op te laden. Daarnaast is er nu tijd voor reflectie en werken aan mijn bedrijf. Het afgelopen jaar heb ik heel veel trainingen gegeven en dat helpt mij altijd weer te bedenken wat mijn volgende stap gaat worden. Want ik wil mij blijven ontwikkelen. 

Ik word wijzer in de zomer…en jij? 

Eén van de dingen die ik heb besloten is om mij structureel te laten ondersteunen door Annemarie van Gaal. Inmiddels heb ik verschillende sessies met haar gehad en ik vind haar een enorme inspirator. Daarnaast is het – zoals ik dat noem – een tof wijf! Ze is grappig, warm, meedenkend en een kneitergoede zakenvrouw! Zij gaat mij de komende periode helpen om mijn business uit te bouwen. Ik word wijzer in de zomer! 

Eén van de dingen die ik met haar besprak was het opzetten van een serieuze community voor iedereen die verkoper is binnen zijn/haar bedrijf. En dat is dan ook het eerste resultaat dat ik kan neerzetten: een community met vooralsnog 3 onlinetrainingen en elke maand een Zoomcall met mij voor alle vragen die je hebt over verkoop. 

Zomeraanbod! 

Aangezien de meeste mensen wat meer tijd hebben in de zomer leek het mij het uitgelezen moment om jou een zomeraanbod te doen!  

Want hoe zou het zijn als jij een jaar lang elke maand jouw salesvragen kan stellen in deze community? Of wat zou je zeggen van de mogelijkheid om een jaar lang ondersteuning van mij te krijgen via de mail? Voor alles wat er nu speelt, waar je nu antwoord op wilt of waar je even over wilt overleggen? Bijvoorbeeld: Wat zet ik nu in de offerte? Welk aanbod past het best? Hoe kan ik in contact komen met …? Hoe ga ik om met …?  

Hier tref je het hele aanbod aan: 

  • Toegang tot de online community voor een heel jaar 
  • Onlinetraining Omgaan met Bezwaren (247 euro) 
  • Onlinetraining Harde Resultaten met zachte Sales (797 euro) 
  • Onlinetraining Onweerstaanbare Offertes Maken (297 euro) 
  • Zoomcall 1x per maand van een uur waarin je vragen kunt stellen over de training (twv 2400 euro) 
  • Emailcoaching onbeperkt door mijzelf. Alle vragen die je wilt stellen kun je stellen (twv 1000 euro) 
  • Boek Verkopen zonder te Verkopen (25 euro) 

De totale waarde komt neer op meer dan Euro 5.000,-. Toch bied ik dit toffe zomerpakket aan voor Euro 1.366,- ex btw. Dit aanbod is geldig tot 1 augustus, dus wacht niet te lang en meld je snel aan via deze link! of kijk hier voor meer informatie.

Heb je al eens getwijfeld om met mij in zee te gaan? Dan is dit echt jouw kans. Ik kan je garanderen dat je het bedrag terugverdient. Easy peasy lemon squeezy!

Ik zie ernaar uit om een jaar lang met jou samen te werken en jouw salesresultaten door het dak te laten gaan! 

Ik wens je een zomer waarin je niet alleen relaxt, maar ook veel wijzer wordt! 

gerelateerde artikelen