MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Harde resultaten met zachte sales

In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

Jouw klanten zullen vanaf het eerste moment jouw toegevoegde waarde ervaren. Deze training is speciaal ontwikkeld voor Consultative Sellers (Verkopers die een adviesrol hebben en diensten verkopen). Het plezier in verkopen neemt enorm toe!

In 5 weken je conversie omhoog!

Herken je dit?

 • Veel klanten vinden ons te duur
 • Het lukt me niet een afspraak te maken met deze toffe prospect!
 • Ik kom niet vaak genoeg in de fase van ‘een voorstel doen’
 • Deze klant was nog niet zover, daarom lukte het niet om tot een JA te komen
 • Het voordeel van mijn oplossing was blijkbaar niet duidelijk genoeg
 • Hoe eager moet ik zijn in een verkoopgesprek?
 • De vragen die ik stel, voelen soms als een verhoor…
 • Het lukt me niet de prijs te verkopen

Als jij één of meer dingen uit bovenstaande opsomming herkent, is het handig om echt even door te lezen.

Je bent namelijk niet de enige. Veel verkopers ervaren deze problemen. Zeker in deze tijd, waarin er niet altijd een live gesprek kan plaatsvinden en waarin klanten extra op hun uitgaven letten.

Speciaal voor verkopers die een adviesrol hebben (consultative sellers) heb ik deze onlinetraining ontwikkeld.

Je leert:

 • Hoe je verkoopbezwaren kan voorkomen
 • Hoe je een afspraak krijgt met jouw klant
 • Welke informatie je nodig hebt van een klant om jouw doel te halen
 • Exact welke vragen je dus moet voorbereiden
 • Hoe je zorgt dat jouw klant je alles vertelt wat je nodig hebt/wilt weten
 • Verkopen zonder te verkopen – hoe je jouw klant laat kopen!
 • Hoe je de prijs verkoopt, zonder gezeur!

HOE WERKT DE TRAINING?

De training bestaat uit 5 modules met een aantal sublessen, die online te volgen zijn. Theorie wordt afgewisseld met video’s. Na het afronden van een module wordt pas de volgende module opengezet hierdoor volg je de training op de juiste volgorde.

Handige opstarttips

Na het aanmelden wordt module 1 opengezet voor jou. Zodra die afgerond is volgt de volgende module enz. Mijn advies is om de module zo snel mogelijk te doorlopen en dat je circa een week neemt om de theorie in de praktijk te brengen. Kies voor een vaste dag/tijd om aan de training te werken.

Sommige modules zijn iets langer en andere weer iets korter. De meesten van jullie zullen de modules en opdrachten in ca. 2 tot 3 uur kunnen afronden. Alleen module 1 is iets uitgebreider.

Als je snel de modules doorloopt, heb je de rest van de week tijd om de stof in de praktijk te brengen en er alvast de vruchten van te plukken. Want ‘the proof of the pudding is in the eating!’. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om succes in jouw eigen praktijk!

Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, dan kan je die altijd in de community stellen.

Tot snel!

Wat anderen zeggen over deze training

Sinds de training van Marie-José heb ik niet meer het gevoel dat ik een verkoper hoef te zijn. Mijn gesprekken zijn zó anders. Het werkt als een tierelier. Ik kan ook niet meer alles doen wat me gevraagd wordt. Ik moet gewoon nee zeggen. Ook vervolgopdrachten gaan hartstikke goed. Ik wens dat andere ondernemers ook toe. De vragen van Marie-José werken zo goed, dat ik niets meer hoef te doen. Ik kende een aantal onderdelen uit de training al, maar nu lijkt het wel of het kwartje is gevallen. Ik begrijp de opbouw van een verkoopgesprek veel beter. Het gekunstelde is eruit en mijn mindset is nu heel anders als ik in gesprek ga. De verhalen en voorbeelden die Marie-José vertelt in de trainingsvideo’s zijn heel goed. Naar aanleiding van de training pak ik nu ook mijn testimonials heel anders aan.

Ik heb meerdere trainingen en trajecten bij haar gevolgd. Zoals “Omgaan met bezwaren”, “Harde Resultaten met zachte Sales” en een 1:1 traject om te verkopen zonder te verkopen. Wat ik nodig dacht te hebben waren betere salesvaardigheden. Maar behalve slimme inzichten heeft Marie-José ook mijn mindset geüpgraded. Sindsdien verkoop ik met gemak (waaronder in 5 minuten een aanbod van 2000 euro). En krijg ik van klanten complimenten dat de gesprekken zo prettig en waardevol zijn. Marie-José ondersteunt me in mijn groots denken en zorgt dat ik daar de juiste klanten bij vind. Zonder dat ze zich als gekke goeroe gedraagt. Want daar heeft ze een broertje dood aan. Marie-José is gewoon een kneitergoeie, badass mentor. Op naar een rebelicious jaar Marie-José.

Niet Ingeschreven
€ 797,- excl. btw

Training Includes

 • 5 Modules
 • 11 Sublessen