MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl
Cover e-book De 37 belangrijkste salesvragen - MindDirection

De 37 belangrijkste salesvragen

Om goede en effectieve salesvragen te kunnen stellen is het volgende essentieel:

Stel regelmatig vragen waar de klant het antwoord zelf ook (nog) niet op weet.

Dan leert hij er zelf ook iets van. Zelf pas ik deze techniek al jaren toe. Een van de mooiste complimenten die ik hoorde na zo’n salesgesprek was: “Wow, ik het gevoel dat ik gewoon een coaching van je heb ontvangen! Ik heb zoveel geleerd!”. Deze reactie kwam van een klant die ik deze 37 vragen gesteld heb. Ongelooflijk toch? Hoe cool is dat?

Ik kan je vertellen dat dat zo’n lekker gevoel geeft, als je in een eerste salesgesprek al waarde kunt geven. Hoe zou dat voor jou zijn? Dat kan gewoon!

Wil jij alle 37 vragen ontvangen, zodat je ook waarde kunt geven in het eerste salesgesprek én er nog belangrijke informatie mee ophaalt ook, vul dan onderstaand formulier in.

Ja ik ontvang graag het e-book
'De 37 belangrijkste salesvragen'

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.