MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Makkelijker afspraken maken door videobellen!

“Het is veel makkelijker afspraken maken door videobellen!”, gaf mijn klant aan.

Vorige week mocht ik op locatie meeluisteren met gesprekken van mijn klanten. Uiteraard keurig binnen de richtlijnen van het RIVM.

Makkelijker afspraken maken door videobellen!

Wat ik leuk vond om te horen was dat deze klanten aangaven dat ze merkten dat het makkelijker is om afspraken via videobellen in te plannen dan live afspraken. Klanten zeggen eerder JA. Herken jij dat ook?

Dat vond ik wel tof om te horen! Want voor veel verkopers is deze hele situatie (Het Nieuwe Ongewoon) behoorlijk beperkend.

Redenen waarom het makkelijker is

Toen ik vroeg wat de reden was dat ze makkelijker gesprekken kunnen inplannen, gaven ze de aan dat klanten makkelijker ja zeggen om de volgende redenen:

  1. Klanten hoeven niet te reizen.
  2. Jij hoeft niet te reizen (dus voelen ze zich minder bezwaard).
  3. Aangezien het hele leven tegenwoordig vooral uit video bestaat is een videogesprek business as usual, dus laagdrempeliger.
  4. Je hebt gegarandeerd lekkere koffie of thee als klant (of je moet jezelf eens achter de oren krabben…)

Het mooie is dus dat er blijkbaar minder verkoopbezwaren kleven aan videobellen. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Omgaan met Verkoopbezwaren

Omgaan met Verkoopbezwaren is gewoon lastig. Wist jij bijvoorbeeld dat er 3 verschillende technieken zijn voor alle verschillende verkoopbezwaren? En dat er steeds maar één is die precies past bij het bezwaar? Nee? Het is dus super belangrijk om de technieken te kennen.

Onlinetraining Vanaf 15 december

Om jou te helpen makkelijker verkoopbezwaren te tackelen, heb ik een onlinetraining ontwikkeld. Deze training zal live gaan vanaf 15 december. Samen met mijn nieuwe website (maar de website is vooral voor mij belangrijk en niet echt voor jou).

De training is echter wel belangrijk voor jou: Zij is kort, ze is goed (al zeg ik het zelf) en ze is gratis! Een no brainer dus, die onlinetraining van mij. Je kan vanaf 15 december starten en in je eigen tijd en tempo de training doorlopen.

Als je aangeeft dat je geïnteresseerd bent, zal ik je op de VIP-lijst zetten zodat jij als eerste toegang hebt tot de kennis! Stuur mij een mail als je op de VIP-lijst wilt!

Ik wens je een week met heerlijke koffie of thee!

PS Nog iets heel gaafs…

En nog iets heel gaafs dat ik graag met je deel. Zelf ben ik groot fan van Gummbah. De tekenaar van deze cartoon. Via zijn website heb ik keurig toestemming gevraagd voor het gebruik van deze cartoon.

Binnen 5 minuten kreeg ik een bericht terug:

Dank voor je leuke berichtje. Je mag de cartoon voor de nieuwsbrief gebruiken!

Hoe gaaf is dat!? Mocht je ook fan zijn, of willen worden…dan kan je hier kijken wat hij maakt en zelfs cartoons bestellen voor aan de muur!

gerelateerde artikelen

Reacties