MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Ik heb zijn telefoonnummer niet, oeps, zei hij.

“Oeps, ik heb zijn telefoonnummer niet!”, zei hij. “Tja”, zei ik, “Dan moet het via de receptie”. “Het is niet anders”.

Ik heb zijn telefoonnummer niet

Ik heb zijn telefoonnummer niet. Mijn klant gaf aan dat hij het telefoonnummer van een ‘oude’ klant niet in zijn bezit had. Hij had een tijd geleden contact gehad, maar ze hadden toen geen nummers uitgewisseld. Dat is natuurlijk super jammer. Want nu het erop aankomt, is het lastig om contact op te nemen met hem. Natuurlijk kan je via de receptie bellen, maar sommige recepties zijn echte gate keepers. Ik had vroeger ook een assistent. Zij was een super goede gate keeper. Ze wist precies wie ze wel en niet kon doorverbinden. Daarnaast kon ze zo fantastisch mensen afwimpelen! Heerlijk!

Maar nu ik aan ‘de andere kant’ zit, is het soms best lastig. Want die goede gate keepers kunnen je soms flink in de weg zetten. En als je het telefoonnummer niet hebt, dan heb je eigenlijk vaak gewoon pech.

Hoe omzeil je de gate keeper?

Hoe omzeil je de gate keeper eigenlijk? De tip die ik vandaag geef lijkt misschien een open deur. Toch heeft hij mij al vaak een order opgeleverd. Zo simpel en toch zo effectief. Als je nu denkt dat je iets te horen krijgt wat je nog nooit gehoord hebt, heb je het mis. Toch zie ik dat veel verkopers het nog niet altijd toepassen.

heb het telefoonnummer niet
geen telefoonnummer

Een simpele tip die indirect omzet oplevert

Een simpele tip die indirect omzet oplevert (en soms zelfs direct) is:

Iedereen die jij belt, zet je direct in jouw telefoon. Iedereen die jou belt, zet je direct in je telefoon!

Inmiddels heb ik ca. 1600 contacten in mijn telefoon en 750 in What’s App. Natuurlijk zit daar een overlap in. Hoeveel contacten heb jij in je telefoon en in What’s App? Nee dit is geen wedstrijd, maar ik ben gewoon benieuwd.

Nieuwtje, een online platform voor verkopers!

Op dit moment ben ik bezig met het creëren van een online platform voor verkopers. Via dat online platform kan je gratis trainingen en betaalde trainingen volgen. Daarnaast wil ik mensen de mogelijkheid geven om verkoopvragen te stellen. Op dit moment ben ik nog bezig met de out lines neerzetten. Daarna ga ik het inrichten. Mocht jij benieuwd zijn naar dit platform dan kan je me een mail sturen. Ik zet je dan op de VIP-lijst. Dat betekent dat jij als eerste hoort dat het af is en natuurlijk wordt uitgenodigd een kijkje te nemen.

En mocht je tips hebben voor onderdelen die je graag terug ziet op het online platform, dan hoor ik dat graag!

Als je dat wilt hoef je me alleen maar een mail te sturen waarin je aangeeft dat je op de VIP-lijst voor het platform wilt: mariejose@minddirection.nl. En ken je nog anderen voor wie dit interessant is, dan kan je deze nieuwsbrief natuurlijk doorsturen.

Verkopen zonder te Verkopen gratis webinar

Het webinar dat ik regelmatig geef, samen met Franck Fielemon van Omzetcoach.nl is vrijdag 2 oktober weer. Mocht je willen aanschuiven, dan kan dat door je hier op te geven. Komt 2 oktober niet uit, dan kan je uit verschillende data kiezen, zodra je op de link hebt geklikt. https://omzetcoach-nl.webinargeek.com/succesvol-verkopen-zonder-te-verkopen

Ik wens je een week waarin je veel contacten opdoet!

gerelateerde artikelen

Reacties