MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Eén manier om je salesomzet NU te verhogen…voor jou!

Aanstaande vrijdag 1 maart, is het zover!

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor mijn training Maak van 2019 jouw Topjaar! en die dus zijn salesomzet gaat verhogen, zal ik een aantal slimme manieren leren, die helpen om dit jaar nog, écht meer omzet te draaien.

Eén manier om je salesomzet NU te verhogen geef ik hier weg!
salesomzet verhogen

Om jou, als trouwe lezer van mijn nieuwsbrief te bedanken voor het lezen van mijn nieuwsbrief, voor het doorsturen van de nieuwsbrief aan jouw salescollega’s en salesvrienden en voor het reageren op mijn nieuwsbrieven, wil ik je nu al één simpele strategie geven. Dankjewel!

Eén manier om je salesomzet NU te verhogen…voor jou!

Stel jouw salesdoel en schrijf het echt op. Noteer het en kijk ernaar. Zet er nu een 0 achter…

Ridicuul toch? Dat is totaal onhaalbaar, toch? Wat een flauwekul is dit, zeg! Alsof ik mijn eerdere doel niet serieus nam zeker….Wat een stomme oefening is dit…

Maar stel je voor dat het wel haalbaar was…. Wat zou je dan vanaf nu:

  • Niet meer doen
  • Juist veel meer doen

Schrijf het op!

Neem echt even de tijd om hierover na te denken. En schrijf het op! Want alles wat je opschrijft zorgt voor commitment. Het werkt dus gegarandeerd beter als je het opschrijft! Als het nieuwe doel (met die 0 extra) wel haalbaar was, wat zou je dan vanaf nu niet meer doen en wat zou je juist veel meer doen?

EN natuurlijk zou ik het fantastisch vinden als jij me laat weten wat jij vanaf nu niet meer doet en wat je vanaf nu juist veel meer gaat doen.

Wil je hier meer van?

Merk je dat je enthousiast wordt? En wil je hier meer van? Goedzo! Schrijf je gelijk maar in voor de training vrijdag, want er zijn nog wat plekjes vrij.

Gegarandeerd ambitieuze doelen stellen én een strategie om ze daadwerkelijk te halen. Het is het dus sowieso waard! Want het levert VEEL meer op dan het kost.

Tot vrijdag!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-maak-van-2019-jouw-topjaar-55207284474

Ik wens je een succesvolle week (én een succesvol jaar!).

gerelateerde artikelen

Reacties