MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Een topjaar door 4 technieken

Online training Verkopen zonder te verkopen

Een topjaar door 4 technieken

Maak van 2019 jouw topjaar! Het lijkt zo logisch en makkelijk: nieuwe doelen stellen voor 2019. Toch hebben veel mensen moeite om ze écht ambitieus te maken. En áls dat ze dan al lukt, dan blijkt het toch behoorlijk lastig om deze doelen ook daadwerkelijk te realiseren. Ik gebruik 4 technieken die ervoor zorgen dat je in 2019 30% meer omzet haalt. En nee, dit is geen loze verkooppraat. Lees maar verder.

Wat maakt het zo lastig?

Wat maakt het zo lastig om deze doelen ambitieus genoeg te maken én ze te realiseren? De mens is een efficiënt wezen en kiest automatisch voor wat NU urgent is. Nou is het lastig om een doel, dat je pas aan het eind van het jaar moet halen, urgent te noemen. Dus je voelt hem al aankomen: Er komt altijd iets tussendoor.Iets wat snel kan, iets wat echt nu even moet, iets wat leuker is, of iets wat een ander nu nodig heeft. Herken je dat? Duhuh, natuurlijk herken je dat!

Maar stel dat je met weinig inspanning en een simpele agenda jouw enorm ambitieuze doelen echt zou kunnen halen?

meer sales in 2019

Zou je dat dan willen? Het kan namelijk echt. Ik gebruik deze methode zelf ook.

Door het gebruik van een aantal technieken leer jij:

  • Hoe je ambitieuze doelen stelt die verder gaan dan je durfde geloven
  • Welke persoonlijke strategie jou helpt om deze doelen daadwerkelijk te realiseren
  • Wat er nodig is om niet hard maar slim te werken
  • Welke acties JIJ moet doen om van 2019 jouw topjaar te maken.

De 4 technieken die ik gebruik zijn:

  • Groots denken
  • Geleerde lessen inzetten
  • Gebruik maken van De slimme strategie
  • Keep it simpel

En om te zorgen dat jij ook een topjaar maakt van 2019 geef ik vrijdag 1 maart een training:

Training: Maak van 2019 jouw topjaar!

Ik leer jou de 4 technieken zodat ook jij een topjaar draait in 2019. De training is van 9.30 tot 13.30 in het prachtige gebouw van de Oude Veiling in Aalsmeer.

Voor wie wil, kan aansluitend lunchen en napraten met de andere deelnemers. Uiteraard lunch ik ook gezellig mee. De lunch is voor eigen rekening, maar met een prijs van € 97,- ex. BTW,  kan de lunch er ook nog wel bij, toch?

Voor wie

Deze training is voor iedereen die sales doet en diensten aanbiedt. Niet voor mensen die producten verkopen.

Als je jouw salescollega’s meeneemt, wordt het helemaal een feestje. Ben je alleen, dan kom je alleen. Er zijn genoeg anderen om jou te inspireren. En je gaat uiteindelijk met je eigen doelen en strategie aan de slag.

[button_1 text=”2019%20mijn%20topjaar!” text_size=”32″ text_color=”#000000″ text_font=”Montserrat;google” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”Y” text_shadow_vertical=”1″ text_shadow_horizontal=”0″ text_shadow_color=”#ff8700″ text_shadow_blur=”0″ styling_width=”40″ styling_height=”30″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#ffff00″ styling_gradient_end_color=”#ffa035″ drop_shadow_panel=”Y” drop_shadow_vertical=”1″ drop_shadow_horizontal=”0″ drop_shadow_blur=”1″ drop_shadow_spread=”0″ drop_shadow_color=”#000000″ drop_shadow_opacity=”50″ inset_shadow_panel=”Y” inset_shadow_vertical=”0″ inset_shadow_horizontal=”0″ inset_shadow_blur=”0″ inset_shadow_spread=”1″ inset_shadow_color=”#ff8900″ inset_shadow_opacity=”50″ align=”center” href=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-2019-wordt-jouw-topjaar-55207284474″/]

Bonus

Iedereen die zich inschrijft ontvangt naast deze bruisende en resultaatgerichte training, ook

20 manieren om aan nieuwe klanten te komen. Deze krijg je op de dag zelf (1 maart).

Gedurende de training is er koffie en thee aanwezig (deze wordt je aanboden door Mind Direction).

Deze training heb ik in het verleden al gegeven in intiem verband. Maar omdat de reacties zo enthousiast waren heb ik besloten om hem aan meer mensen tegelijk aan te bieden. Het gave is namelijk dat je elkaar enorm kan stimuleren.

Petronella Korbijn heeft al eens deelgenomen aan deze inspirerende training en heeft zich gelijk ingeschreven voor 1 maart, toen zij hoorde dat hij weer gegeven wordt!

 

 

Tijdens het volgen van deze training voelde ik gelijk: “Dit brengt mij echt verder!”. Het is gewoon lastig om de focus te bewaren bij lange termijn doelstellingen. Er komt altijd iets tussen. En als niet direct een klant om aandacht vraagt is het soms ook verleidelijk om lekker te Netflixen op de bank. Terwijl je dan juist kunt werken aan die strategische zaken die op langere termijn veel meer opleveren.
 
Door deze training is het een stuk makkelijker om de focus te behouden. Niet alleen het inzicht en de helderheid, maar ook de energie in de training geeft echt een heel goed gevoel. Hierdoor ging ik veel sneller met het ontwikkelen van een nieuw product waarmee ik veel meer nieuwe klanten kon bereiken.
 
Ik heb me dan ook gelijk weer aangemeld voor deze training, weer even scherp maken waar ik naar toe werk! En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten”.

[button_1 text=”2019%20mijn%20topjaar!” text_size=”32″ text_color=”#000000″ text_font=”Montserrat;google” text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”Y” text_shadow_vertical=”1″ text_shadow_horizontal=”0″ text_shadow_color=”#ff7100″ text_shadow_blur=”0″ styling_width=”40″ styling_height=”30″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#ffff00″ styling_gradient_end_color=”#ffa035″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”Y” inset_shadow_vertical=”0″ inset_shadow_horizontal=”0″ inset_shadow_blur=”0″ inset_shadow_spread=”1″ inset_shadow_color=”#ff7100″ inset_shadow_opacity=”50″ align=”center” href=”https://www.eventbrite.nl/e/tickets-2019-wordt-jouw-topjaar-55207284474″/]

gerelateerde artikelen

Reacties