MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Meer omzet in 2019, dat wil jij toch ook?

Aan welke knoppen kan je draaien voor meer omzet?

Meer omzet in 2019, dat wil jij toch ook? Natuurlijk wil je dat, anders had je deze nieuwsbrief niet eens geopend! Maar dat deed je wel. Nu klinkt het heel simpel: jouw omzet verhogen. Maar is dat het ook? Of is het lastiger dan je denkt? Je hebt het tenslotte vast al eens eerder geprobeerd, toch?

Meer omzet: aan welke knoppen kun je draaien?

Welke knoppen zijn er eigenlijk om aan te draaien, waardoor jouw omzet hoger wordt?

Aan welke knoppen kan je draaien voor meer omzet?

Er zijn eigenlijk 3 knoppen waaraan je kunt draaien om je omzet direct te verhogen:

  1. De prijs verhogen
  2. Meer klanten krijgen
  3. Je dienst vaker aanbieden

Aan welke knoppen zou jij kunnen draaien om jouw omzet direct te verhogen? Kijk eens echt kritisch naar jouw manier van verkopen.

Jouw dienst vaker aanbieden

Kan jij jouw dienst vaker aanbieden dan je nu doet? Komt het bijvoorbeeld wel eens voor dat je jouw dienst níet aanbiedt? Dat je geen aanbod doet in een verkoopgesprek? Omdat je gelooft dat het in dit geval niet gepast is, of omdat je niet pusherig wilt overkomen? Of omdat jouw collega aangaf dat het (nu nog) geen zin heeft om dat te doen? Of omdat de klant ‘tussen neus en lippen door’ aangaf dat er op dit moment geen budget is? Jaaahaaa, ik zie je wangen een beetje rood worden!

Kijk eens écht kritisch naar jouw manier van verkopen. Wanneer bied jij soms niets aan, terwijl dat misschien wel zou kunnen? Dat is de eerste winst! Geloof me, als je bereid bent kritisch te kijken naar wat je laat liggen in een verkoopgesprek, dan is dit directe winst.

Meer klanten krijgen

Meer klanten krijgen is voor iedere verkoper een ongelooflijke uitdaging. Hier is niet 1,2,3 antwoord op te geven. Maar als je hierin wat tips wilt, lees dan verder. Ik vertel je hoe je aan 20 tips kan komen om meer klanten te krijgen.

De prijs verhogen

Op nummer 1 staat de prijs verhogen. Dat klinkt makkelijker dan het is. Want gaan klanten zomaar akkoord met het verhogen van de prijs? Het antwoord is: NEE natuurlijk niet, dat doen ze niet.

Maar gelukkig zijn er wel voorwaarden waaronder klanten WEL akkoord gaan met het verhogen van de prijs. Omdat jij diensten aanbiedt (net als al mijn ideale klanten) kan je wel degelijk de waarde van jouw dienst vergroten. En als jouw dienst meer waard is, kan je er meer voor vragen.

Hoe je dat doet (en nog veel meer) daar ga ik uitgebreid op in tijdens mijn training op vrijdag 1 maart:

Maak van 2019 jouw topjaar!

Ik vertel je wat je kan doen om je doelen (o.a. omzetdoelen) te vergroten, maar nog belangrijker: wat je moet doen om deze ambitieuze doelen ook echt te realiseren. Je gaat naar huis met een simpel, maar concreet actieplan. Wat ga jij wanneer doen om van 2019 jouw topjaar te maken! En terplekke ontvang je mijn document:

20 manieren om aan nieuwe klanten te komen.

Hier lees je meer over deze ochtend en kan je je opgeven.

En voor de prijs hoef je het niet te laten….De investering is namelijk slechts 97 euro! Die investering haal je er dus gegarandeerd uit.

Schrijf je snel in!

Tot 1 maart!

gerelateerde artikelen

Reacties