MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Groots en meeslepend wil ik leven!

Groots en meeslepend wil ik leven (Hendrik Marsman)

Ben jij ook zo bescheiden? Bied jij jouw klanten ook vaak kleine dingen aan? Bied jij ook een cursusje, een dagdeeltje een workshopje of een uurtje advies aan? Ik deed dat wel. Ik dacht namelijk dat je daarmee de drempel verlaagde voor klanten.

afbeelding1

Totdat ik erachter kwam dat klanten geen kleine dingen willen, geen traininkje, geen kleine resultaten, maar hele GROTE. Ze willen dat er echt iets verandert. Ze willen écht geholpen worden, niet met kleine lapmiddeltjes maar met duurzame oplossingen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden! Ze willen resultaten bereiken waar ze al heel lang van dromen.

Als ik vraag aan mensen wat zij hun klanten aanbieden hoor ik vaak hele bescheiden antwoorden. Maar als ik ze vraag:

“Als jij langer de tijd zou hebben om met jouw klanten samen te werken, zouden hun resultaten dan verbeteren?”. Dan zegt eigenlijk iedereen volmondig ‘ja’!

Gek hé, dat we ons zo klein maken. Terwijl we zulke grootse dingen kunnen bereiken met en voor onze klanten. Herken je dat?

Wil jij ook groots aanbieden en daarmee grootse resultaten realiseren voor jouw klanten…? Natuurlijk wil je dat! Omdat je weet dat dat mogelijk is. Diep van binnen weet je dat het kan.

Maar wij hebben geleerd ons klein te maken, om ons bescheiden op te stellen. Steek vooral niet je kop boven het maaiveld uit. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is een bekend motto in Nederland. En dat ga je geloven, of je nu wilt of niet. Dan denk je waarschijnlijk dingen als:

Het is niet mogelijk

Klanten willen daar niet voor betalen

Klanten zitten daar niet op te wachten

Klanten zitten niet op mij te wachten

Maar zeg eens eerlijk…Eigenlijk weet jij toch wat je voor jouw klanten kan betekenen, wat je echt voor ze zou kunnen realiseren?

Ik wil je daarbij helpen. Ik wil je helpen om samen met jou een high-end aanbod te creëren waar jouw klanten van dromen. Met resultaten die ze niet voor mogelijk hielden. Want ik weet dat je dat in je hebt! En jij weet het eigenlijk ook.

Een high-end aanbod is een aanbod dat super waardevol is voor jouw klanten. Jouw klanten halen geweldige resultaten en betalen daar graag voor. Omdat je voor een high-end aanbod hogere prijzen ontvangt, heb je minder klanten nodig voor je omzet. Daarnaast geeft het je zelfvertrouwen een enorme boost als jouw klanten geweldige resultaten halen met jouw aanbod. De testimonials zullen echt anders zijn!

Dit mooie VIP-traject is niet voor iedereen geschikt. Het kan zijn dat je gewoon nog niet zo ver bent. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken of jij er klaar voor bent. Je kan me mailen of je klikt op de link hieronder. Wie in december boekt krijgt ook nog eens een speciale prijs! Maar deze speciale prijs is alleen geldig voor de eerste 5 aanmeldingen. Op=op. De VIP-dag in het traject wordt gepland in overleg en moet voor eind februari worden ingepland.

Wat levert het speciale 30 dagen VIP-traject jou op?

Lees hier wat een high-end aanbod voor jou kan betekenen.

Ik wens je een groots aanbod toe!

gerelateerde artikelen

Reacties