MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Doe jij wat je het allerliefste doet?

Doe jij wat je het allerliefste doet? Ik heb mijn hele leven écht leuke banen gehad en toch had ik af en toe geen zin. Toen ik net voor mezelf begon had ik dat ook nog wel. Dan had ik weer ja gezegd tegen een traject dat eigenlijk niet echt bij mij paste. Tijdens de voorbereiding van zo’n traject voelde ik al dat het mij veel energie kostte. Ik deed veel te lang over de voorbereiding, kwam erachter dat mijn interesse er ook niet echt lag. Natuurlijk merkte ik dat tijdens de uitvoering van zo’n training ook. Voor mij voelde dat dan als ‘trekken aan een dood paard’. Uitputtend en helemaal niet ‘rewarding’. Voor mijn gevoel lag dat aan mijn deelnemers…

Nu weet ik wel beter. Het lag aan mij. Gek genoeg heb ik dat nu eigenlijk nooit meer. Ik krijg veel energie van mijn deelnemers en ben echt aan het genieten.

Ik doe namelijk wat ik het allerliefste doe!

En als je doet wat je het allerliefste doet, dan heb je veel meer plezier. Ik geniet ervan om te zien dat de angsten of twijfels van deelnemers als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik geniet ervan als ze door krijgen dat jezelf zijn goed genoegDoe jij wat je het allerliefste doet is. Dat je niets hoog hoeft te houden, dat je geen trucjes hoeft te kennen, dat je echt benieuwd kunt zijn. En dat dan als vanzelf humor en scherpte opkomen. Natuurlijk kan je verkoopvaardigheden leren! Je kan leren hoe je deze gesprekken beter maakt, welke mindset jou helpt en hoe je voorbereid op deze gesprekken. Iedereen kan het leren. En ik geniet er dus echt van als de gesprekken van mijn deelnemers beter worden, ze zich meer zelfverzekerd voelen en ze daar mooie resultaten mee halen. Ik heb het leukste werk dat er bestaat, echt!

Deze week geen lange blog, maar een uitnodiging voor jou om eens stil te staan bij wat je doet. Doe jij ook wat je het allerliefste doet? Ik hoop het van harte! Zo niet, dan zal deze video (3.10 minuten) je inspireren om te doen wat je het allerliefste doet.

Mocht je de stap willen zetten naar doen wat je het allerliefste doet, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Deze week bied ik gratis coach calls aan. Ook als je al doet wat je het allerliefste doet, maar je bent om welke reden dan ook, niet tevreden over de resultaten, bel me dan. Ik help je graag!

Ik weet nu al dat ik zal genieten van ons gesprek!

Kijk ook hieronder even of mijn aanbod jou nu kan helpen… wie weet doe jij binnenkort ook wat je het allerliefste doet.

[su_button url=”https://minddirection.nl/aanbod/30-dagen-vip-traject-een-fantastisch-aanbod-waar-klanten-voor-terugkomen/” target=”blank” background=”#f78b1e” size=”7″]JA, IK WIL MEER INFO![/su_button]

 

 

 

Deel met je netwerk:

gerelateerde artikelen

Reacties