MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Follow your heart, not the money!

Veel ondernemers die ik spreek zijn bezig met de vraag: “Waarmee kan ik geld verdienen?”. Dit lijkt een hele logische vraag als je kostwinner bent, of als je om een andere reden succesvol wilt zijn. Het is echter niet de juiste vraag om mee te beginnen. Het effect hiervan is namelijk dat je aan de slag gaat met een aanbod waarmee geld verdiend kan worden, maar waar je niet persé gelukkig van wordt. Het is lastig om te ontdekken wat nu precies jouw toegevoegde waarde is als je de weg van het geld volgt. En de grootste toegevoegde waarde die je kunt leveren heeft te maken met ‘your purpose’.

50852503_sWaarom komt het zo vaak voor dat coaches zelf geworsteld hebben met hun persoonlijke ontwikkeling?
Dat heeft alles te maken met finding your purpose. Het vinden van jouw levensdoel. Vandaag sprak ik een onderneemster die al veel ervaring heeft als trainer/coach. Zij was lange tijd bezig met het ontrafelen van haar eigen persoonlijkheid. Zij had vaak het gevoel er ‘niet helemaal te kunnen zijn’. Inmiddels is dat zij in haar jeugd een aantal filters heeft ontwikkeld. Ze heeft inmiddels inzicht in waarom ze dat deed en wat de rol van haar ouders hierin is geweest. Het gebruik van deze filters had bij haar het effect dat ze bijvoorbeeld niet meer puur en spontaan kon reageren. Door haar zoektocht ontdekte ze de verschillende filters die ze gebruikte. Niet alleen kon ze deze filters wegnemen, maar ze ontwikkelde door haar eigen zoektocht terug in de tijd, een model dat ook voor anderen veel kan betekenen. Inmiddels is ze bezig om haar eigen model in de markt te zetten en daar anderen mee te helpen. Door haar eigen ervaring, het herkennen van de filters en het verkrijgen van inzicht in deze processen is zij nu een expert op dit gebied en zou je kunnen zeggen dat zij haar ‘purpose’ gevonden heeft. Als ervaringsdeskundige is zij nu een heel waardevolle coach geworden omdat zij inzicht heeft in de processen die je ervan weerhouden helemaal jezelf te kunnen zijn.

Je kan je misschien voorstellen, dat zij een heel ander aanbod had gecreëerd als ze was begonnen met de vraag: waarmee kan ik geld verdienen? Maar juist door je hart te volgen en niet het geld kom je bij datgene dat jij als mens te bieden hebt. Je ontdekt waar jouw toegevoegde waarde het grootst is en daardoor zal je veel sneller het zelfvertrouwen hebben om hierop een succesvol aanbod te ontwikkelen. Je bent geloofwaardiger omdat je ervaringsdeskundige bent, of omdat je voelt dat je hart sneller gaat kloppen.

Follow your heart, not the money!

Op het moment dat je je hart gaat volgen, kom je veel sneller bij jouw missie als ondernemer terecht. En een missie is handig om te hebben, want als jouw missie groter is dan jijzelf, dan helpt jouw missie je in lastige tijden om de spirit erin te houden.

Klik eenvoudig op onderstaande knop en deel met mij jouw missie of levensdoel/purpose en win een gratis een persoonlijke coach call van 30 minuten!

Van alle ondernemers die hun missie of purpose delen met mij kies ik er vijf uit die direct volgende week een gratis coachcall met mij krijgen. Ben jij erbij? Dan help ik jou om van jouw missie of purpose een lucratieve business te maken. Je moet wel deze week reageren om in aanmerking te komen voor de coach call.

[su_button url=”mailto:mariejose@minddirection.nl” target=”blank” background=”#f78b1e” size=”6″]Mijn missie is…[/su_button]

 

 

Is mijn blog interessant voor andere ondernemers die je kent? Deel gerust met je netwerk:

gerelateerde artikelen

Reacties