MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Soms lijkt het wel alsof niks lukt … wat dan?

Ik vind het heel spannend om dit met jullie te delen, want het is namelijk nogal persoonlijk én ik vraag me af of dit geen slechte pers is voor mijzelf, maar ik deel dit omdat ik denk dat er meer zijn die hier last van hebben en het rijdt je behoorlijk in de wielen.

Afgelopen weekend was ik heerlijk aan het ontspannen met mijn gezin. We hebben een middag ‘Just Dance’ gedaan voor de Wii en ik heb er nog spierpijn van! Maandag zou ik een klant bellen die zeer waarschijnlijk ging instappen in mijn nieuwe halfjaar programma. We hadden een belafspraak om 9 uur. Een heerlijk weekend met een heerlijk vooruitzicht. Want ik was er vrij zeker van, dat hij ‘ja’ zou zeggen.

Het lijkt wel of niks lukt…

Op zondagochtend kreeg ik een mail van hem, dat hij het toch nog te vroeg vond voor het programma. Hij wilde eerst zelf nog wat dingen uit zoeken voor zichzelf. Ik voelde alle energie weglopen en daarvoor in de plaats kwam een ongelooflijk rotgevoel. Ik voelde hoe dit gevoel langzaam maar zeker steeds groter werd, totdat het een soort van niks-lukt-me-ook- gevoel werd.

Ik ken dit gevoel van mijzelf. Het is niet nieuw. Het is zelfs zo oud als ik me kan herinneren. Het gebeurt mij vaak als ik een teleurstelling moet verwerken. Ik krijg dan de het gevoel te verdrinken in de ellende. En begrijp mij goed, dat is geen schreeuw om aandacht of zo. Sterker nog, als me dit gebeurt trek ik me terug, wordt stil en kom in mijn hoofd terecht. Waar het trouwens beroerd toeven is op zo’n moment…Misschien herken je dit wel? Als dat zo is, lees dan vooral verder!

Oh ja, mijn missie!

Na een aantal uur bedacht ik me dat dit gevoel mij echt niet ging helpen. Ik moest iets bedenken om eruit te komen. Ik ging weer terug naar mijn oorspronkelijke gevoel: “Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe met Mind Direction?”. Oh ja, mijn missie!

25915180_s“Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer succes kan hebben in zijn/haar business. Ze verdienen het om een goed inkomen te hebben en te werken met de leukste klanten. Ik wil deze ondernemers helpen hun ondernemersdroom waar te maken en te genieten van hun succes”.

Het duurde even, maar toen ik contact kon maken met mijn eigen missie, kwam de energie weer terug. Grappig genoeg las ik in mijn eigen programma terug dat het om die reden belangrijk is dat jouw missie groter is dan jijzelf! Fijn dat ik er zelf ook veel aan heb!

Inmiddels heb ik deze klant gebeld en na een aantal vragen die ik hem stelde kon ik oprecht zeggen dat ik begreep dat hij tijd nodig had. Het enige advies dat ik hem heb meegegeven is: Houd contact met je enthousiasme en passie over jouw mooie nieuwe plannen. Want je hart weet de weg en zal je hoofd moeten helpen hierin. Ik hing voldaan weer op. Ik voel dat ik deze klant kan helpen en dat is goed. Misschien komt hij ooit, misschien niet. Wie zal het zeggen?

Mijn komende 6 maanden programma
Ik geloof dat veel meer ondernemers moeite hebben met terugveren na een teleurstelling. En toch is het heel belangrijk dat je hiertoe in staat bent. Je mag best teleurgesteld zijn, maar het helpt je niet om heel lang in de piepzak te zitten. Je zult weer terug moeten veren. Ik heb direct besloten in mijn komende 6 maanden programma hier nog meer aandacht aan te besteden. Niet alleen in het programma zelf, maar juist ook in de coach calls en de mastermind-sessies die bij dit programma horen. Want (juist) ik ken de nadelen van het niet snel terugveren na een teleurstelling. Het kost kostbare tijd en energie.

Gratis coach calls
Wil je dit ook leren? Of wil je meer weten van het programma Meer omzet met de leukste klanten? Geef je dan op voor een coach call. Want het is mijn missie is om je te helpen! Ik heb deze week nog 5 gratis plekken, dus je moet er snel bij zijn!

Gratis online training Meer omzet door keuzes durven maken! 

Er is nog plek op 3 februari a.s. om 10:30 uur bij mijn mijn gratis live online training: Meer omzet door keuzes durven maken! Ik bied dit nu gratis aan, dus geef je hier op. Je leert wat de positieve invloed is van keuzes maken op je omzet en wat de risico’s zijn als je niet kiest.

 

gerelateerde artikelen

Reacties