MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Deze mail is geld waard!

key note speech Curaçao

De vakantie is voor de meeste mensen weer voorbij. Voor mij geldt dat ik tijdens de vakantie aan mijn boek heb gewerkt. De eerste versie is af en ik kan nu aan de slag met de feedback van mijn coach. Het goede nieuws is, dat er al een uitgever geïnteresseerd is. Hoe cool is dat!?

Direct na de vakantie was ik bij ‘de nonnen in Vught’. Om mijn Engels bij te spijkeren. Ik wilde klinken als een near native speaker. En daarnaast wilde ik mijn key note speech in goed business English. Het leuke is dat ik de structuur voor mijn boek kon gebruiken voor mijn key note.

Wat is dat een aanrader! Het Taleninstituut Regina Coeli is een fantastische plek. Het ligt prachtig tegen de bossen aan in het zuiden van het land. Je word heerlijk verzorgd met lekker eten, goede wijnen en amazing teachers. Daarnaast heb ik nieuwe mensen leren kennen die ik normaal gesproken nergens anders tegen zou komen. Zo was daar iemand die luxe jachten verkocht van 50 miljoen en meer. Iemand die zich bezig houdt met cyber security bij een grote bekende bank. Maar ook de circulaire en extractieve branches (gas, olie, etc.) waren vertegenwoordigd. Al met al een enorme aanrader!

Kan jij mij helpen?

Van 12 tot en met 22 oktober zit ik op Curaçao. O.a. om daar training te geven en natuurlijk mijn Engelse key note speech voor het eerst te ‘deliveren’. Nu zou ik graag meer bedrijven op Curaçao helpen hun salesgesprekken te verbeteren. En dan kom ik ook bij de hamvraag van deze blog…

20 februari 2020 was ik key note speaker op Curaçao, toen kwam Covid-19…

Mijn vraag aan jou is:

Welke bedrijven ken jij op Curaçao, die hun sales willen (of moeten) verbeteren? Mijn ideale klanten zijn bedrijven die diensten verlenen waarbij hun verkopers een belangrijke adviesrol hebben (consultative sellers).

Deze mail is geld waard!

Graag neem ik contact op met de bedrijven die jij kent om de mogelijkheden te bespreken. En je weet natuurlijk al dat je zelf 20% ontvangt van de eerste offerte als je iemand aandraagt, die boekt bij mij. Dat is dan weer leuk voor je volgende vakantie…of misschien kom je ook wel gezellig naar Curaçao? Als extraatje ontvang jij dan als eerste gratis mijn nieuwe boek over Verkopen zonder te Verkopen. Ik verwacht dat dit vóór het einde van het jaar beschikbaar is.

Je kunt me bellen, appen of mailen. Ik zou het sowieso leuk vinden om je weer eens te spreken!

Laat jij het mij ook weten als ik jou kan helpen?

Ik wens je een succesvolle opstart na de vakantie en tot snel!

gerelateerde artikelen