MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Mijn beste jaar ooit!

mijn beste jaar ooit. Marie-José Giebels is genomineerd voor Amstelveense ondernemer van het jaar!

De meeste nieuwsbrieven gaan over mijn klanten. Het idee is dat je wijzer wordt van mijn nieuwsbrieven. Ik probeer altijd van toegevoegde waarde te zijn. Door kennis en verhalen te delen of door inzichten te geven. Maar héél soms wil ik je vertellen waar ík mee bezig ben. Dat is niet direct van toegevoegde waarde voor jou en daarom doe ik dat niet vaak.

Maar nu is zo’n moment dat ik zó trots ben op de dingen waarmee ik bezig ben, dat ik ze graag met je deel. En misschien is de toegevoegde waarde van deze nieuwsbrief wel de boodschap: blijf denken: “Hoe kan het wel?”. Want dat er meer mogelijk is dan je misschien dacht, bewijst deze nieuwsbrief wat mij betref.

mijn beste jaar ooit
Genomineerd voor Amstelveense ondernemer van het jaar!

Mijn beste jaar ooit

Dit jaar is -by far- het beste jaar dat ik ooit had, tot nu toe! Ik plus dit jaar ca. 300% in omzet! Dat alleen al is supercool.

Dat heeft te maken met het feit dat al mijn klanten dit jaar zaken bleven doen met mij. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor! We weten allemaal dat het belangrijk is om ‘je achterdeur dicht te houden’. Maar deze prachtige omzet wordt ook ingegeven door nieuwe klanten.

Grote nieuwe klanten

Zo heb ik mij bijvoorbeeld mogen verbinden aan Univé Dichtbij. Samen met Beter Koersen hebben we een opleidingsprogramma neergezet voor de salesafdeling, bestaande uit 400 salesmensen! Hoe cool is dat?

Verder heb ik een nieuwe klant in de kinderopvang, met wie ik het komende jaar aan de slag ga. Ook ben ik gevraagd om een grote retailer te ondersteunen met haar ambitieuze salesplannen voor de komende jaren.

En YES, ik sprak het al uit: Ik wil regelmatig naar Curaçao om daar salestraining te geven. Natuurlijk omdat het een fijne plek is om te vertoeven, maar ook omdat mijn jongste broer daar woont met zijn gezin. Ik werd vorige week gebeld of ik een bedrijf wil ondersteunen bij hun sales. Dat betekent dat ik in oktober naar Curaçao ga! Hoe lekker is dat?

Samenwerking met Sales Colors

Waarschijnlijk heb je ook al gehoord van mijn samenwerking met Sales Colors. Deze leuke club helpt salesorganisaties om meer inzicht te krijgen in hun salesgedrag. Dit doen we door jouw mensen een salesassessment af te nemen.

De verschillende verkoopprofielen van jouw mensen helpen jou – als salesmanager – om meer inzicht te hebben in de saleskwaliteiten binnen jouw team. Ook is het daarna veel makkelijker om samen met jouw team de salesstrategie voor de komende periode te bepalen.

Als salestrainer zoek ik graag naar duidelijke redenen om bepaalde vaardigheden te trainen. Sales Colors biedt mij handvatten om samen met jou als klant, te bepalen waar we de komende periode op willen sturen. Het geeft niet alleen veel inzicht, maar is ook gewoon superleuk.

Eindelijk start ik met mijn boek over sales

Eindelijk start ik met mijn boek over sales. Ja, je leest het goed. Ik ben bezig om een boek te schrijven. Dit idee zat al heel lang in mijn hoofd. Natuurlijk omdat ik graag mijn kennis en kunde in sales deel met anderen., maar ook omdat ik denk dat het mij helpt als ik al mijn kennis en kunde nu eens duidelijk structureer en ‘op volgorde’ zet.

Wanneer het boek klaar is, kan ik nog niet zeggen. Want met zoveel nieuwe klanten snap je natuurlijk dat ik niet veel tijd ‘over’ heb. Maar de structuur staat inmiddels en van 27 juni tot en met 3 juli zit ik een hele week in retraite in de Belgische Ardennen. In het plaatsje Bouillon om precies te zijn. Samen met Laurence Verwee – mijn schrijfcoach – en 3 andere auteurs in wording, zal ik elke ochtend, middag en avond aan mijn boek werken.

Nee, het is waarschijnlijk niet af, na één week. Maar ik hoop een eind te komen. Wanneer het af is, hoor je natuurlijk als eerste!

Bij de nonnen in Vught

Ik vertelde je het al eerder. Maar van 22 tm 26 augustus zit ik bij de nonnen in Vught. Oftewel bij het Regina Coeli Taleninstituut. Eén van mijn wensen is om vanaf internationale podia als key note speaker op te treden. Ik wilde dus nog beter (lees vloeiender) Engels leren spreken, als een ‘near native speaker’.

Het wordt keihard werken, heb ik begrepen. Want ik heb elke ochtend en elke middag een privétrainer die mij begeleidt. Ook zijn er nog twee avonden gevuld…pff, maar wat heb ik hier ongelooflijk veel zin in!

Genomineerd voor Amstelveense ondernemer van het jaar.

Afgelopen vrijdag werd ik met een smoes naar Nest in Amstelveen gelokt, waar ik kantoor houd. Aldaar werd ik ‘ge-ambushed’ door een aantal mensen van de Ondernemersvereniging Amstelveen. In de categorie ZZP ben ik samen met 2 anderen genomineerd voor Amstelveense ondernemer van het jaar! Wat een supermooie verrassing! Ik ben vet trots!

Een nominatie is natuurlijk nog geen prijs. Voor de eerste prijs zal ik de meeste stemmen moeten krijgen. Ik heb nu nog geen idee hoe dat gaat, maar zodra ik dat weet, hoor je het. Want dan hoop ik natuurlijk op jouw stem.

Heb je helemaal tot hier doorgelezen? Dank je wel! Volgende week ontvang je weer een blog waar jij wijzer van wordt 😉

Ik wens je een week waarin alles wat jij wilt bereiken (én meer), lukt!

gerelateerde artikelen