MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Back on Track, verhoog je conversie!

Via Back on Track worden Amstelveense ondernemers terug in het zadel geholpen.

Ben jij verkoper of ondernemer in Amstelveen en wil jij komend jaar de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog krijgen? Tuurlijk wil je dat! Op deze manier heb je minder verkoopgesprekken gesprekken nodig voor jouw omzet.
 
Je kunt dit nu GRATIS leren via het mooie Back on Track-programma van Ondernemersvereniging Amstelveen samen met de Gemeente Amstelveen.

Back on Track is een initiatief om Amstelveense ondernemers terug in het zadel te krijgen.
Back on track is een geweldig initiatief van de Ondernemersvereniging Amstelveen


In 5 weken je conversie omhoog

In de training In 5 weken je conversie omhoog leer je hoe je ervoor zorgt dat jouw klanten vanaf het eerste moment jouw toegevoegde waarde ervaring. Deze training is speciaal ontwikkeld oor Consultative Sellers (Verkopers die een adviesrol hebben) en diensten verkopen. Het plezier in verkopen neemt enorm toe!
 


Herken jij dit?


 
* Veel klanten vinden ons te duur
* Het lukt me niet een afspraak te maken met deze toffe prospect!
* Ik kom niet vaak genoeg in de fase van ‘een voorstel doen’
* Deze klant was nog niet zover, daarom lukte het niet om tot een JA te komen
* Het voordeel van mijn oplossing was blijkbaar niet duidelijk genoeg
* Hoe eager moet ik zijn in een verkoopgesprek?
* De vragen die ik stel, voelen soms als een verhoor…
* Het lukt me niet de prijs te verkopen

Je bent namelijk niet de enige. Veel verkopers ervaren deze problemen. Zeker in deze tijd, waarin er niet altijd een live gesprek kan plaatsvinden en waarin klanten extra op hun uitgaven letten.

Speciaal voor verkopers die een adviesrol hebben (consultative sellers) heb ik een 5-weekse training ontwikkeld.Dit is wat je leert:


* Hoe je verkoopbezwaren kan voorkomen
* Hoe je een afspraak voor elkaar krijgt met jouw klant
* Welke informatie je nodig hebt van een klant om jouw doel te halen
* Exact welke vragen je dus moet voorbereiden
* Hoe je zorgt dat jouw klant je alles vertelt wat je nodig hebt/wilt weten voor het maken van een geweldige offerte
* Verkopen zonder te verkopen – hoe je jouw klant laat kopen!
* Hoe je de prijs verkoopt, zonder gezeur!

De training start vrijdag 14 januari met een gezamenlijke aftrap via Zoom van 9 tot 10 uur. Hier kan je je aanmelden!
 
Je volgt de modules online en elke week hebben we een Zoom call om de vragen te bespreken en dieper in te gaan op de stof. Via het online platform heb je contact met de andere deelnemers en kun je elkaars ontwikkeling volgen. Dat schept een hechte band.

Kosten Back on Track


Aan deze training zijn geen kosten verbonden. Let wel, commitment is bepalend voor het succes van de training. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan ontvangen wij graag een week voor aanvang van de training jouw afmelding, zodat wij een andere ondernemer blij kunnen maken. 

Aanmelden Back on Track

Aan deze training kunnen maximaal tien ondernemers deelnemen. Je kunt je aanmelden via de aanmelden-button bovenaan deze pagina. Vol = vol. 
Mocht deze training reeds volgeboekt zijn op het moment dat jij je wilt aanmelden, stuur dan een email naar darshan@oa-amstelveen.nl. Dan noteren we jouw naam op de reservelijst.

Geen ervaring met online? 
Mocht je geen ervaring hebben met het volgen van online trainingen, stuur dan een email naar ondernemersloket@amstelveen.nl. Wij helpen je graag verder.

Dit zijn de reacties van anderen die de training hebben gevolgd:

Dank je wel voor je fantastische training. Het was ontzettend leuk om met de groep inhoudelijk over sales te praten en jouw training heeft mij echt handvatten gegeven om mijn klanten nog beter te helpen kiezen voor mijn dienstverlening. Zo tof! Nogmaals dank, ik ben er heel blij mee!

Astrid Koelewijn – Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers.

“Wat ik van Marie-José geleerd heb is niet in de valkuil te stappen ons bedrijf te promoten. Maar juist mijn rol als adviseur brengt een belangrijke meerwaarde tot stand bij onze klanten en prospects op de langere termijn”

Jan van Hapert – CEO Liemar

Sinds de training van Marie-José heb ik niet meer het gevoel dat ik een verkoper hoef te zijn. Mijn gesprekken zijn zó anders. Het werkt als een tierelier. Ik kan ook niet meer alles doen wat me gevraagd wordt. Ik moet gewoon nee zeggen. Ook vervolgopdrachten gaan hartstikke goed. Ik wens dat andere ondernemers ook toe. De vragen van Marie-José werken zo goed, dat ik niets meer hoef te doen. Ik kende een aantal onderdelen uit de training al, maar nu lijkt het wel of het kwartje is gevallen. Ik begrijp de opbouw van een verkoopgesprek veel beter. Het gekunstelde is eruit en mijn mindset is nu heel anders als ik in gesprek ga. De verhalen en voorbeelden die Marie-José vertelt in de Zoomcalls en in de trainingsvideo’s zijn heel goed. Naar aanleiding van de training pak ik nu ook mijn testimonials heel anders aan”.

Miriam Kibbeling  – Stilwerkt

“De trainingen bij Marie-José wakkeren bij mij een vuur aan en zorgen dat ik in actie kom. Daarnaast merk ik dat het plezier in verkopen enorm is toegenomen.”

Tom ter Veen – Sense Events

gerelateerde artikelen