MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

20% van de eerste offerte is voor jou!

Tijd is geld

Hoe het aanraden van mijn aan nieuwe klanten jouw zomer goed kan maken…Dat is snel verdiend! Veel klanten met wie ik werk weten dit al:

Voor alle klanten waar jij mij aanraadt ontvang je 20% over de eerste offerte. Gewoon op je bankrekening, van mij.

Het lijkt misschien een platte boodschap, maar waarom ik hier veel waarde aan hecht is omdat ik geloof dat ideale klanten, ideale klanten kennen. Dus als jij mij aanraadt bij jouw kennissen, vrienden of zakenrelaties, dan is de kans groot dat ik net zo graag met hen werk, als ik met jou doe.

Dat is snel verdiend!

Wie zijn mijn ideale klanten

Mijn ideale klanten zijn bedrijven die een salesafdeling hebben. Ze leveren diensten. Hun verkopers hebben daarnaast een belangrijke adviesrol. Ik noem ze consultative sellers. Deze consultative sellers weten dat zij hét verschil kunnen maken. Deze bedrijven geloven dat salestrainingen niet in een middagje geregeld zijn. Daarnaast geloven ze in lange termijn relaties met hun klanten. Misschien dat er nu gelijk al een naam van een bedrijf naar boven komt?

Hoe werkt dat aanraden

Hoe werkt dat aanraden dan precies? Op het moment dat je een bedrijf hebt dat geïnteresseerd is in salestraining of een salesprobleem heeft, geef aan dat je iemand kent die daarbij kan helpen. Je vertelt ze dat ik ze zal bellen. Je geeft dan aan mij door wie ik kan bellen. Ik kom langs bij het betreffende bedrijf (of doe de gesprekken via videobellen of telefoon) en zal horen waar ze tegenaanlopen. Als blijkt dat ik daar kan helpen, maak ik een offerte. Zodra de offerte doorgaat, laat ik je dat weten en zal ik 20% van de offerte naar je overmaken.

Zo simpel? Ja, zo simpel!

Om hoeveel geld gaat dit eigenlijk?

Ja, eerlijk is eerlijk. Je bent natuurlijk ook benieuwd om hoeveel geld dit eigenlijk gaat, toch? Hoe groot zijn de offertes die ik maak ongeveer? Alhoewel het afhangt van de vraag en de opzet is dit grofweg tussen de 1.000 en de 20.000 euro per offerte. Dat betekent dat jouw fee tussen de 200 en de 4000 ligt. En dat geldt voor elke klant die je aanraadt… Da’s best snel verdiend, toch? Wie zou jij nu kunnen bedenken, waardoor bijvoorbeeld jouw zomervakantie ineens een stuk interessanter wordt? Of waardoor jij toch die leuke overkapping nog kan neerzetten dit jaar?

Doe jij ook zoiets met jouw klanten? Is misschien best een idee? Ik zou zeggen gooi het eens in het salesoverleg.

Misschien spreken we elkaar snel!

Ik wens ons beiden een vruchtbare week😉

gerelateerde artikelen