MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Hij is klaar! Mijn gratis onlinetraining!

Het was een zware bevalling, al zeg ik het zelf…pfff, maar het is gelukt!

Hij is klaar! Mijn gratis onlinetraining!

Hij is klaar! Mijn gratis olinetraining! Ik ben superblij. Ik weet dat veel verkopers moeite hebben met omgaan met verkoopbezwaren. En om die reden had ik me voorgenomen om een online training te maken. Een training die voor iedereen toegankelijk is. Nu denk je misschien What’s all the fuzz about? Een onlinetraining is toch niet zo bijzonder? Online trainingen schieten als paddestoelen uit de grond…? Ja en nee.

Een onlinetraining ‘an sich’ is niet zo bijzonder. Maar in dit geval viel het samen met mijn nieuwe website én mijn eigen online platform. De training is dus ingericht op mijn eigen online platform. Mijn eigen online omgeving. Hoe cool is dat!? Deze training heet: Omgaan met Verkoopbezwaren. De training is speciaal bedoeld voor al mijn klanten, mijn nieuwsbrieflezers én de mensen die mij gevraagd hadden om op de VIP-lijst te komen voor deze training. Voor hen – en voor jou dus ook –  geldt dat ze vandaag toegang krijgen tot  de gratis onlinetraining op mijn eigen platform. Omgaan met Verkoopbezwaren.

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk…er is nog een reden waarom ik een gratis onlinetraining heb ontwikkeld…Ik ben namelijk op dit moment bezig om een hele uitgebreide onlinetraining te ontwikkelen op dit platform. Wie wel eens op mijn website komt heeft de training Het Sales Succes Programma misschien wel eens gezien. Dat is een uitgebreid jaarprogramma waar alles, maar dan ook écht alles in zit voor salessucces. Alle kennis en vaardigheden, de mindset-onderdelen én een logische structuur die jou helpen alles uit jouw verkoopinspanningen te halen. Hiervan maak ik een online versie, zodat je – ook als we nog even geen fysiek contact kunnen hebben – toch kunt werken aan je salesskills!

Deze training komt ergens in 2021 beschikbaar.

Oefenen

Oefenen is belangrijk om goed te worden. Dat geldt natuurlijk ook voor mij. Om nu te zorgen dat deze grote onlinetraining echt top of the bill wordt, wil ik ervaring opdoen met het maken van online trainingen. De gratis training is dus een oefening voor mij. Ik hoop van harte dat degene die de training doen, mij vertellen wat ze vinden. Wat ze anders willen, maar ook wat ze heel fijn vinden. Want al deze informatie ga ik gebruiken om mijn Online Sales Succes Programma Training echt een topper te laten worden.

Oh ja, je hoeft natuurlijk geen feedback te geven, maar als je het doet, help je mij. Doe je het niet, geen probleem.

Dit is de link naar de training die vandaag vanaf 14.00 uur speciaal voor jou beschikbaar is.

Let wel, je hebt tot 31 december om je in te schrijven. Daarna sluit de inschrijving. Sta je ingeschreven vóór 31 december? Dan heb je tot en met 31 januari de tijd om de training te doorlopen. De training bestaat uit 3 modules en 2 sublessen per module.

Ik wens je veel plezier en natuurlijk veel verkoopsucces vanaf deze week ;-)!

gerelateerde artikelen

Reacties