MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Van alles wat, herken je dat?

Bij veel bedrijven waar ik kom, hebben veel mensen al training gehad. Maar de Accountmanagers van het eerste uur hebben een andere training gehad dan de Accountmanagers die net binnen zijn.
En de Salesmanager heeft vaak ook weer een andere training gehad. Verder geeft elke Salesmanager weer door wat hij/zij belangrijk vindt. Dus al deze mensen gebruiken verschillende inzichten en sturen op verschillende onderdelen. Dat maakt het er niet gemakkelijker of duidelijker op voor een salesteam. Eerlijk gezegd lijkt het bij sommige bedrijven daardoor best wel ongeorganiseerd, een zooitje soms zelfs…

Vaak zie je dat de verschillende onderdelen die getraind zijn op zichzelf allemaal waarde hebben. Maar omdat iedereen een ander systeem hanteert, gaat de impact van eerdere trainingen soms (gedeeltelijk) verloren. En dat is super zonde, toch? Niet alleen van het geld, maar ook van de tijd die erin is gestoken door de deelnemers en de organisatie.

De voordelen van een sales systeem dat iedereen kan gebruiken

Omdat ik dit zo vaak tegenkwam bij bedrijven, dacht ik: hier moet toch iets op te vinden zijn? Er moet toch een systeem zijn waar iedereen mee kan werken. Een systeem dat duidelijkheid geeft, simpel is, makkelijk door te geven aan nieuwe mensen. Dat is het Sales Succes Systeem geworden. Een model dat zowel managers helpt bij het aansturen van hun mensen als Accountmanagers helpt bij het bepalen van wat en hoe je salesgesprekken kunt voorbereiden, voeren én opvolgen.

Op 7 december as. zal ik in mijn salestrainingsevent voor salesmanagers dit systeem toelichten en aangeven hoe jij daar voordeel mee kan halen. In dit event is maar plaats voor 30 salesmanagers (iedereen die een salesteam aanstuurt).

Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het me dan hier weten, dan zet ik je op de lijst om als eerste meer informatie te krijgen en de mogelijkheid om je plaats alvast te boeken. De prijs voor deze ochtend van 9.30 uur tot 14.00 inclusief lunch is € 47,50 ex. BTW. In de week van 16 oktober zal de promotie voor dit event starten. Vol=vol dus wees er snel bij!

gerelateerde artikelen

Reacties