MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Mijn boek over verkoop is helemaal af!

Mijn boek is helemaal af

Het is zover, mijn boek over verkoop is helemaal af. Het manuscript is bekeken door de manuscriptbegeleider van mijn uitgever (ik leer allemaal nieuwe woorden)! En voor iedereen die nu trappelend naar een boekwinkel rent…nee, het ligt nog niet in de winkel.

Dit is een spannend moment voor mij. Nu gaat de grafisch ontwerper er mee ‘aan de haal’. Hij verzorgt de opmaak en ontwerpt de cover. Tot nu toe bestond mijn boek alleen nog in digitale vorm (gewoon Word dus..). Maar nog even en het eerste fysieke exemplaar kan ik daadwerkelijk vasthouden! Ik heb zelfs al een ISBN-nummer! Hoe gaaf is dat! Ik zie er enorm naar uit om het vast te pakken. Op de één of andere manier kan ik nog steeds niet geloven dat het een echt boek wordt. Maar het is dus bijna zover.

Sterker nog je kunt het al bestellen. Ook al duurt het nog ca. twee maanden voordat het daadwerkelijk geleverd kan worden. Want de publicatiedatum is ca. 1 mei. Hier kan je het bestellen. Als je wilt weten hoe het heet, of je wilt er al iets over lezen kan je ook op de link klikken.

Mijn boek is helemaal af!

Waar gaat mijn boek over?

Natuurlijk gaat mijn boek over verkoop. Hoe kan het anders. Het is het enige waar ik verstand van heb. In het boek beschrijf ik in drie verschillen delen:

  1. Wat je moet weten over jouw klanten
  2. Wie je moet zijn
  3. Hoe je het doet

Je hoeft natuurlijk niets te weten en hoeft ook niemand te zijn. Diegenen die mij al wat langer kennen weten dat je van mij niets ‘moet’, ook al staat het zo in de delen benoemd. Maar ik geef je wat handreikingen die ervoor zorgen dat je weet wat mogelijk is en wat het effect kan zijn. Maar je moet natuurlijk niets.

Sterker nog ik zeg in mijn trainingen én in mijn boek:

“Geloof niets van wat ik vertel, maar test alles zelf!”

Het is zeker niet de bedoeling klakkeloos aan te nemen wat ik zeg. Pik eruit wat jou kan helpen en test dat gewoon.

Een verkoopmethode die prettig voelt

Het fijne van dit boek is dat het een verkoopmethode beschrijft, die prettig voelt voor zowel een klant als voor jouzelf. Geen trucjes, geen doen alsof en natuurlijk al helemaal geen liegen.

In de afgelopen 14 jaar heb ik veel gezien en gehoord over verkoop. Het boek staat bol van de inspirerende verhalen over verkoop, die jou helpen begrijpen wat ik bedoel of hoe je het kan toepassen. Het bestaat dus niet uit droge theorie en regeltjes die je moet volgen. Nee, het leest vlot weg.

Mijn boek over verkoop

De komende periode zal ik steeds een tipje van de sluier oplichten door iets meer te delen met je over de verschillende onderdelen uit mijn boek over verkoop. Mocht je het boek niet aanschaffen – wat natuurlijk helemaal prima is – dan kun je door middel van mijn nieuwsbrieven toch een beetje wijzer worden.

Ik wens je een topweek!

gerelateerde artikelen