MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Online verkoop training

Online sales training

met online verkoop training Geef je jouw verkoop vaardigheden een boost

Wil jij jouw verkoop vaardigheden verbeteren? Dan is de stap-voor-stap aanpak van Mind Direction’s online verkoop training dé oplossing voor jou! 

 Ik help jou om je verkoop vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je jarenlang ervaring hebt, of dat je net begonnen bent, in beide gevallen bieden deze online verkoop trainingen waardevolle inzichten en praktische tips om je verkoop resultaten te verhogen met zachte sales. Elke verkoper is uniek. Daarom heb ik 3 verschillende online verkoop trainingen ontwikkeld die zijn afgestemd op verschillende behoeften. 

Het aanbod van online verkoop training:

Omgaan met verkoopbezwaren

Onweerstaanbare offertes schrijven

Harde resultaten met zachte sales

Investeer in jezelf en je verkoop vaardigheden met een online verkoop training van Mind Direction.
Meld je vandaag nog aan (door op onderstaande afbeeldingen te klikken) en ontdek hoe je jouw verkoop resultaten naar ongekende hoogten kunt stuwen door zachte verkoop

 • 5 Modules

  Harde resultaten met zachte sales

  In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

 • 3 Modules

  Omgaan met verkoopbezwaren

  In deze training leer je wat verkoopbezwaren zijn, waarom klanten ze noemen en natuurlijk hoe je omgaat met de verschillende verkoopbezwaren. Het omgaan met verkoopbezwaren is namelijk essentieel. Het is het verschil tussen succesvol verkopen of een deal mislopen. Omgaan met verkoopbezwaren kan je gewoon leren.  

 • 4 Modules

  Onweerstaanbare Offertes Maken

  Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch? Voor wie is deze training? Deze training is speciaal voor verkopers die: Herken…
 • 5 Modules

  Harde resultaten met zachte sales

  In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

 • 3 Modules

  Omgaan met verkoopbezwaren

  In deze training leer je wat verkoopbezwaren zijn, waarom klanten ze noemen en natuurlijk hoe je omgaat met de verschillende verkoopbezwaren. Het omgaan met verkoopbezwaren is namelijk essentieel. Het is het verschil tussen succesvol verkopen of een deal mislopen. Omgaan met verkoopbezwaren kan je gewoon leren.  

 • 4 Modules

  Onweerstaanbare Offertes Maken

  Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch? Voor wie is deze training? Deze training is speciaal voor verkopers die: Herken…

Getuigenissen over de online verkoop training van Mind direction

“De grootste eye openers van de onlinetraining Onweerstaanbare Offertes Maken, waren het herhalen van de huidige situatie en de gewenste situatie in de offerte. Daarnaast noem ik geen losse prijzen voor onderdelen die bij elkaar horen. Op deze manier wordt er niet meer gestreept in een offerte. In de twee grote offertes die ik hierna maakte kon ik direct de vruchten plukken: Bij een bestaande klant kon ik een upsell doen en bij een nieuwe grote klant kreeg ik direct een positieve reactie!”.
Onweerstaanbare Offertes Maken
Micha
Key Accountmanager
Sinds een jaar ben ik klant bij Marie-José en heb ik meerdere trainingen en trajecten bij haar gevolgd. Zoals “Omgaan met bezwaren”, “Harde Resultaten met zachte Sales” en een 1:1 traject om te verkopen zonder te verkopen. Wat ik nodig dacht te hebben waren betere salesvaardigheden. Maar behalve slimme inzichten heeft Marie-José ook mijn mindset geüpgraded. Sindsdien verkoop ik met gemak (waaronder in 5 minuten een aanbod van 2000 euro). En krijg ik van klanten complimenten dat de gesprekken zo prettig en waardevol zijn. Marie-José ondersteunt me in mijn groots denken en zorgt dat ik daar de juiste klanten bij vind. Zonder dat ze zich als gekke goeroe gedraagt. Want daar heeft ze een broertje dood aan. Marie-José is gewoon een kneitergoeie, badass mentor. Op naar een rebelicious jaar Marie-José.
Cinda - Magazine Queen
Cinda
Magazine Queen
Dank je wel voor je fantastische training. Jouw online verkoop training heeft mij echt handvatten gegeven om mijn klanten nog beter te helpen kiezen voor mijn dienstverlening. Zo tof! Nogmaals dank, ik ben er heel blij mee!
Astrid Koelewijn
Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers.
“Wat ik van Marie-José geleerd heb is niet in de valkuil te stappen ons bedrijf te promoten. Maar juist mijn rol als adviseur brengt een belangrijke meerwaarde tot stand bij onze klanten en prospects op de langere termijn”
Jan van Hapert - Liemar
Jan van Hapert
CEO Liemar
Sinds de online verkoop training van Marie-José heb ik niet meer het gevoel dat ik een verkoper hoef te zijn. Mijn gesprekken zijn zó anders. Het werkt als een tierelier. Ik kan ook niet meer alles doen wat me gevraagd wordt. Ik moet gewoon nee zeggen. Ook vervolgopdrachten gaan hartstikke goed. Ik wens dat andere ondernemers ook toe. De vragen van Marie-José werken zo goed, dat ik niets meer hoef te doen. Ik kende een aantal onderdelen uit de training al, maar nu lijkt het wel of het kwartje is gevallen. Ik begrijp de opbouw van een verkoopgesprek veel beter. Het gekunstelde is eruit en mijn mindset is nu heel anders als ik in gesprek ga. De verhalen en voorbeelden die Marie-José geeft in de trainingsvideo’s zijn heel goed. Naar aanleiding van de training pak ik nu ook mijn testimonials heel anders aan.
Miriam Kibbeling
Mirjam
Stilwerkt
De online verkoop training bij Marie-José wakkert bij mij een vuur aan en zorgt dat ik in actie kom. Daarnaast merk ik dat het plezier in verkopen enorm is toegenomen.
Tom ter Veen
Tom ter Veen
Sense Events

Inleiding tot online verkoop training

Online verkoop training biedt verkopers de mogelijkheid om in hun eigen tijd en tempo, op een flexibele manier nieuwe vaardigheden te leren. Dit type training is vooral handig voor verkopers die geen tijd hebben of willen nemen om naar fysieke trainingslocaties te gaan of die in afgelegen gebieden werken. Met online trainingen kunnen verkopers waardevolle kennis opdoen en hun vaardigheden verbeteren, ongeacht hun locatie of werkschema.

Het belang van het verbeteren van verkoop vaardigheden

Het verbeteren van verkoop vaardigheden is essentieel voor het succes van elke verkoper. Hoe beter je vaardigheden, hoe groter de kans dat je deals sluit en jouw targets haalt. Verkoop vaardigheden omvatten het vermogen om effectief te communiceren, klantenrelaties op te bouwen, te onderhandelen en om te gaan met verkoopbezwaren. Door deze vaardigheden te verbeteren, kun je je concurrentiepositie versterken, betere resultaten behalen en veel meer plezier krijgen in het verkoopvak.

Voordelen van online verkoop training

Online verkoop training biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele trainingsmethoden. Ten eerste is het flexibel en gemakkelijk toegankelijk. Je kunt de training volgen waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast is online training vaak kostenefficiënter dan fysieke trainingen, omdat er geen reis- en verblijfskosten zijn. Bovendien kun je met online training je eigen leertempo bepalen en de modules herhalen die je het meest nodig hebt.

Hoe online verkoop training werkt

Online verkoop training maakt gebruik van verschillende leermiddelen en -methoden om verkopers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen. De stof wordt aangeboden in tekst afgewisseld met video’s. Daarnaast worden opdrachten gegeven. In ‘aantekeningen’ in de online training kun je de vragen en jouw antwoorden bijhouden. Zo blijft alles bij elkaar bewaard. De training wordt gevolgd via mijn eigen online leerplatform, waar je toegang hebt tot alle cursusmaterialen.

De belangrijkste componenten van succesvolle online verkoop training

Succesvolle online verkoop training omvat meerdere componenten die ervoor zorgen dat verkopers effectief kunnen leren en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Een van de belangrijkste componenten is de kwaliteit van de inhoud. De training moet relevante en praktische kennis bieden die direct kan worden toegepast in de verkooppraktijk. Eén van de belangrijkste onderdelen binnen de online verkoop trainingen van Mind Direction is het werken aan een succesvolle mindset.

Stapsgewijze aanpak om verkoop vaardigheden te verbeteren met Mind Direction

Mind Direction heeft een stapsgewijze aanpak ontwikkeld om verkopers te helpen hun verkoopvaardigheden te verbeteren. Deze aanpak omvat verschillende modules die gericht zijn op specifieke aspecten van verkoop, zoals het omgaan met bezwaren, het opstellen van onweerstaanbare offertes en het ontwikkelen van een klantgerichte benadering. Elke module bevat praktische tips, voorbeelden uit de praktijk en oefeningen om de geleerde vaardigheden in jouw eigen praktijk toe te passen.

Extra bronnen om verkoop vaardigheden te verbeteren

Naast online verkoop trainingen zijn er nog andere bronnen beschikbaar om je verkoop vaardigheden verder te verbeteren. Dit kan variëren van mijn boek ‘Verkopen zonder te verkopen’ en magazine tot mijn blogs. Ook keynote speeches zijn te boeken om direct het hele verkoopteam te inspireren.

Het is belangrijk om constant te blijven leren en jezelf uit te dagen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Neem de tijd om te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, en je zult zien dat dit zich vertaalt in betere verkoopresultaten.

Investeer in jezelf en schrijf je vandaag nog in voor een online verkoop training om jouw verkoop resultaten direct te verhogen.

 

 • 5 Modules

  Harde resultaten met zachte sales

  In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

 • 3 Modules

  Omgaan met verkoopbezwaren

  In deze training leer je wat verkoopbezwaren zijn, waarom klanten ze noemen en natuurlijk hoe je omgaat met de verschillende verkoopbezwaren. Het omgaan met verkoopbezwaren is namelijk essentieel. Het is het verschil tussen succesvol verkopen of een deal mislopen. Omgaan met verkoopbezwaren kan je gewoon leren.  

 • 4 Modules

  Onweerstaanbare Offertes Maken

  Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch? Voor wie is deze training? Deze training is speciaal voor verkopers die: Herken…
 • 5 Modules

  Harde resultaten met zachte sales

  In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

 • 3 Modules

  Omgaan met verkoopbezwaren

  In deze training leer je wat verkoopbezwaren zijn, waarom klanten ze noemen en natuurlijk hoe je omgaat met de verschillende verkoopbezwaren. Het omgaan met verkoopbezwaren is namelijk essentieel. Het is het verschil tussen succesvol verkopen of een deal mislopen. Omgaan met verkoopbezwaren kan je gewoon leren.  

 • 4 Modules

  Onweerstaanbare Offertes Maken

  Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch? Voor wie is deze training? Deze training is speciaal voor verkopers die: Herken…