MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Internet sales training

Online sales training

Geef jouw sales vaardigheden een boost met een internet sales training van Mind Direction: Een stap-voor-stap aanpak.

Wil jij jouw sales vaardigheden een boost geven? Dan is een internet sales training van Mind Direction dé oplossing voor jou! 

Met een stapsgewijze aanpak help ik jou om je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginnende verkoper bent of al jarenlange ervaring hebt, deze trainingen bieden waardevolle inzichten en praktische tips om je verkoopresultaten te verbeteren met zachte sales. Elke verkoper is uniek. Daarom heb ik 3 verschillende online trainingen ontwikkeld die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Leer om te gaan met verkoopbezwaren, verbeter je offertes door onweerstaanbare offertes te schrijven en ontwikkel een sterke klantgerichte aanpak met de training Verkopen zonder te Verkopen.
Investeer in jezelf en je verkoopvaardigheden met een online sales training van Mind Direction.
Meld je vandaag nog aan (door op onderstaande afbeeldingen te klikken) en ontdek hoe je jouw verkoopresultaten naar ongekende hoogten kunt stuwen door zachte verkoop!

 • 5 Modules

  Harde resultaten met zachte sales

  In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

 • 3 Modules

  Omgaan met verkoopbezwaren

  In deze training leer je wat verkoopbezwaren zijn, waarom klanten ze noemen en natuurlijk hoe je omgaat met de verschillende verkoopbezwaren. Het omgaan met verkoopbezwaren is namelijk essentieel. Het is het verschil tussen succesvol verkopen of een deal mislopen. Omgaan met verkoopbezwaren kan je gewoon leren.  

 • 4 Modules

  Onweerstaanbare Offertes Maken

  Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch? Voor wie is deze training? Deze training is speciaal voor verkopers die: Herken…
 • 5 Modules

  Harde resultaten met zachte sales

  In de onlinetraining ‘Harde resultaten met zachte sales' leer je hoe je kunt zorgen dat de conversie van jouw verkoopgesprekken omhoog gaat. Op deze manier heb je minder gesprekken nodig voor jouw omzet. Daarnaast verkoop je makkelijker de prijs. 

 • 3 Modules

  Omgaan met verkoopbezwaren

  In deze training leer je wat verkoopbezwaren zijn, waarom klanten ze noemen en natuurlijk hoe je omgaat met de verschillende verkoopbezwaren. Het omgaan met verkoopbezwaren is namelijk essentieel. Het is het verschil tussen succesvol verkopen of een deal mislopen. Omgaan met verkoopbezwaren kan je gewoon leren.  

 • 4 Modules

  Onweerstaanbare Offertes Maken

  Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch? Voor wie is deze training? Deze training is speciaal voor verkopers die: Herken…

Getuigenissen over de online sales training van Mind direction

“De grootste eye openers van de onlinetraining Onweerstaanbare Offertes Maken, waren het herhalen van de huidige situatie en de gewenste situatie in de offerte. Daarnaast noem ik geen losse prijzen voor onderdelen die bij elkaar horen. Op deze manier wordt er niet meer gestreept in een offerte. In de twee grote offertes die ik hierna maakte kon ik direct de vruchten plukken: Bij een bestaande klant kon ik een upsell doen en bij een nieuwe grote klant kreeg ik direct een positieve reactie!”.
Onweerstaanbare Offertes Maken
Micha
Key Accountmanager
Sinds een jaar ben ik klant bij Marie-José en heb ik meerdere trainingen en trajecten bij haar gevolgd. Zoals “Omgaan met bezwaren”, “Harde Resultaten met zachte Sales” en een 1:1 traject om te verkopen zonder te verkopen. Wat ik nodig dacht te hebben waren betere salesvaardigheden. Maar behalve slimme inzichten heeft Marie-José ook mijn mindset geüpgraded. Sindsdien verkoop ik met gemak (waaronder in 5 minuten een aanbod van 2000 euro). En krijg ik van klanten complimenten dat de gesprekken zo prettig en waardevol zijn. Marie-José ondersteunt me in mijn groots denken en zorgt dat ik daar de juiste klanten bij vind. Zonder dat ze zich als gekke goeroe gedraagt. Want daar heeft ze een broertje dood aan. Marie-José is gewoon een kneitergoeie, badass mentor. Op naar een rebelicious jaar Marie-José.
Cinda - Magazine Queen
Cinda
Magazine Queen
Dank je wel voor je fantastische training. Het was ontzettend leuk om in de community met de groep inhoudelijk over sales te praten en jouw training heeft mij echt handvatten gegeven om mijn klanten nog beter te helpen kiezen voor mijn dienstverlening. Zo tof! Nogmaals dank, ik ben er heel blij mee!
Astrid Koelewijn
Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers.
“Wat ik van Marie-José geleerd heb is niet in de valkuil te stappen ons bedrijf te promoten. Maar juist mijn rol als adviseur brengt een belangrijke meerwaarde tot stand bij onze klanten en prospects op de langere termijn”
Jan van Hapert - Liemar
Jan van Hapert
CEO Liemar
Sinds de training van Marie-José heb ik niet meer het gevoel dat ik een verkoper hoef te zijn. Mijn gesprekken zijn zó anders. Het werkt als een tierelier. Ik kan ook niet meer alles doen wat me gevraagd wordt. Ik moet gewoon nee zeggen. Ook vervolgopdrachten gaan hartstikke goed. Ik wens dat andere ondernemers ook toe. De vragen van Marie-José werken zo goed, dat ik niets meer hoef te doen. Ik kende een aantal onderdelen uit de training al, maar nu lijkt het wel of het kwartje is gevallen. Ik begrijp de opbouw van een verkoopgesprek veel beter. Het gekunstelde is eruit en mijn mindset is nu heel anders als ik in gesprek ga. De verhalen en voorbeelden die Marie-José vertelt in de Zoomcalls en in de trainingsvideo’s zijn heel goed. Naar aanleiding van de training pak ik nu ook mijn testimonials heel anders aan.
Miriam Kibbeling
Mirjam
Stilwerkt
De trainingen bij Marie-José wakkeren bij mij een vuur aan en zorgen dat ik in actie kom. Daarnaast merk ik dat het plezier in verkopen enorm is toegenomen.
Tom ter Veen
Tom ter Veen
Sense Events

Inleiding tot online sales training

Online sales training biedt verkopers de mogelijkheid om in hun eigen tijd en tempo, op een flexibele manier nieuwe vaardigheden te leren. Dit type training is vooral handig voor verkopers die geen tijd hebben of willen nemen om naar fysieke trainingslocaties te gaan of die in afgelegen gebieden werken. Met online trainingen kunnen verkopers waardevolle kennis opdoen en hun vaardigheden verbeteren, ongeacht hun locatie of werkschema.

Het belang van het verbeteren van verkoopvaardigheden

Het verbeteren van verkoopvaardigheden is essentieel voor het succes van elke verkoper. Hoe beter je vaardigheden, hoe groter de kans dat je deals sluit en jouw targets haalt. Verkoopvaardigheden omvatten het vermogen om effectief te communiceren, klantenrelaties op te bouwen, te onderhandelen en om te gaan met verkoopbezwaren. Door deze vaardigheden te verbeteren, kun je je concurrentiepositie versterken, betere resultaten behalen en veel meer plezier krijgen in het verkoopvak.

Voordelen van online verkooptraining

Online verkooptraining biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele trainingsmethoden. Ten eerste is het flexibel en gemakkelijk toegankelijk. Je kunt de training volgen waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast is online training vaak kostenefficiënter dan fysieke trainingen, omdat er geen reis- en verblijfskosten zijn. Bovendien kun je met online training je eigen leertempo bepalen en de modules herhalen die je het meest nodig hebt.

Hoe online verkooptraining werkt

Online verkoop training maakt gebruik van verschillende leermiddelen en -methoden om verkopers te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen. De stof wordt aangeboden in tekst afgewisseld met video’s. Daarnaast worden opdrachten gegeven. In ‘aantekeningen’ in de online training kun je de vragen en jouw antwoorden bijhouden. Zo blijft alles bij elkaar bewaard. De training wordt gevolgd via mijn eigen online leerplatform, waar je toegang hebt tot alle cursusmaterialen.

Gratis toegang tot de verkopers community

Bij de aankoop van een online training zit gratis toegang tot mijn online verkopers community. Hier kun je communiceren met andere deelnemers en met mij over verkoop gerelateerde onderwerpen.

De belangrijkste componenten van succesvolle online verkooptraining

Succesvolle online verkoop training omvat meerdere componenten die ervoor zorgen dat verkopers effectief kunnen leren en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Een van de belangrijkste componenten is de kwaliteit van de inhoud. De training moet relevante en praktische kennis bieden die direct kan worden toegepast in de verkooppraktijk. Eén van de belangrijkste onderdelen binnen de trainingen van Mind Direction is het werken aan een succesvolle mindset.

Stapsgewijze aanpak om verkoopvaardigheden te verbeteren met Mind Direction

Mind Direction heeft een stapsgewijze aanpak ontwikkeld om verkopers te helpen hun verkoopvaardigheden te verbeteren. Deze aanpak omvat verschillende modules die gericht zijn op specifieke aspecten van verkoop, zoals het omgaan met bezwaren, het opstellen van onweerstaanbare offertes en het ontwikkelen van een klantgerichte benadering. Elke module bevat praktische tips, voorbeelden uit de praktijk en oefeningen om de geleerde vaardigheden in jouw eigen praktijk toe te passen.

Extra bronnen om verkoopvaardigheden te verbeteren

Naast online trainingen zijn er nog andere bronnen beschikbaar om je verkoopvaardigheden verder te verbeteren. Dit kan variëren van mijn boek ‘Verkopen zonder te verkopen’ en magazine tot mijn blogs. Ook keynote speeches zijn te boeken om direct het hele verkoopteam te inspireren.

Het is belangrijk om constant te blijven leren en jezelf uit te dagen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Neem de tijd om te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, en je zult zien dat dit zich vertaalt in betere verkoopresultaten.

Conclusie en laatste gedachten

Online verkooptraining biedt jou als verkoper de mogelijkheid om op een flexibele en effectieve manier jouw verkoopvaardigheden te verbeteren. Met de stapsgewijze aanpak van Mind Direction kun je je verkoopresultaten naar het volgende niveau brengen. Investeer in jezelf en maak gebruik van de beschikbare online trainingen om je verkoopvaardigheden te verbeteren. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met zachte sales harde verkoopresultaten kunt krijgen.