MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Verkooptraining

Verkooptraining voor adviserende verkoopteams in de dienstverlening – Verbeter je verkoopvaardigheden met Marie-José Giebels

Deze training is ontworpen om jouw team te helpen de kunst van “verkopen zonder te verkopen” te beheersen, waardoor jullie klantrelaties kunnen versterken en je omzet significant kunnen verbeteren. Daarnaast zullen jouw verkopers zich bewust zijn van hun toegevoegde waarde en zal hun plezier in verkoop enorm toenemen.

Op maat gemaakt voor dienstverlenende adviserende verkoopteams

Ik begrijp de unieke uitdagingen en dynamiek van adviserende verkoopteams. Als adviserende verkoper in de dienstverlening maak jij het verschil. Deze training is specifiek ontwikkeld om aan jullie behoeften te voldoen.

Ervaring van expert Marie-José Giebels

Ik heb jarenlange ervaring in “verkopen zonder te verkopen”. Ik werkte als RTV Director Buying en heb zowel als verkoper en inkoper gewerkt bij Mediabureau Kobalt. Met een inkoopbudget van 200 miljoen euro kocht ik radio- en televisiezendtijd in voor onze adverteerders (Ahold, Heineken, ING Bank, Nestlé, Masterfoods etc.). Onze klanten huurden op hun beurt Accenture in om de beoordelen of de onderhandelde prijzen scherp waren. Ik heb daarnaast dus ook altijd mijn inkoopstrategie ‘verkocht’ aan mijn klanten. Daarnaast doe ik sinds de oprichting van trainingsbureau Mind Direction mijn eigen acquisitie. Uiteraard doe ik dat via dezelfde strategie die ik jou en jouw team leer.

Inmiddels luisterde ik al honderden gesprekken mee van mijn klanten met hun klanten. Face to face, via de telefoon of via Zoom/Teams. Hierdoor heb ik een goed zicht op veel gemaakte fouten en kan ik snel aangeven waar nog winst te behalen valt. Jij als klant, profiteert van deze kennis.

Deze kennis, strategieën, technieken en benodigde mindset die ik heb ontwikkeld, richten zich op het opbouwen van authentieke duurzame klantrelaties en het bieden van waarde voor adviserende verkopers aan hun klanten. Klanten voelen zich verbonden met jou als leverancier en zijn loyaal.

Al deze inzichten heb ik opgenomen in mijn boek Verkopen zonder te Verkopen, dat via mijn website te bestellen is of als bonus cadeau wordt gedaan aan jouw verkopers bij het afnemen van de training.

 

Verkopen zonder te verkopen. Het sales succes programma van Mind Direction.

Bewezen Resultaten 

Teams die mijn verkooptraining hebben gevolgd, hebben aanzienlijke verbeteringen in hun verkoopvaardigheden en klanttevredenheid ervaren. Hun omzet is significant omhooggegaan en hun klanten geven terug dat verkopers als echte experts ervaren worden.

Focus op Relatieopbouw

De training focust op het creëren van duurzame relaties met klanten, gebaseerd op vertrouwen en oprechtheid. Ik geloof absoluut niet in trucjes, bluffen of blaffen.

Wat je kunt verwachten van de verkooptraining

  • Authentieke verkoopbenadering: Leer hoe je waarde kunt bieden aan potentiële klanten zonder opdringerig over te komen. Ontwikkel technieken om op natuurlijke wijze behoeften te ontdekken en oplossingen voor te stellen.
  • Opbouw van duurzame klantrelaties: Begrijp hoe je oprecht contact kunt maken met klanten, hun vertrouwen kunt winnen en duurzame relaties kunt opbouwen door echt geïnteresseerd te zijn.
  • Communicatievaardigheden: Ontwikkel effectieve communicatievaardigheden om klantbehoeften in kaart te brengen en klanten te helpen voor jullie te kiezen.
  • Praktische oefeningen: De training omvat praktische oefeningen en scenario’s die te maken hebben met jullie eigen business en direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk van jouw team.

Als bonus ontvangt elk lid van jouw team een exemplaar van Marie-José Giebels’s boek ‘Verkopen zonder te verkopen’, zodat ze de geleerde principes nog eens kunnen nalezen.

Neem vandaag nog contact op!

Klaar om jouw team te voorzien van de verkoopvaardigheden die nodig zijn voor succes in de dienstverlening? Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over deze verkooptraining of plan een afspraak in. Ik zie uit naar onze kennismaking!

PLAN EEN AFSPRAAK IN MET MIJ​