MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl
Maak van 2024 een topjaar!

The game changer 2024

Het is alweer bijna 2024…Waarschijnlijk ben je al bezig met je doelstellingen voor dit jaar. En misschien nog niet eens.

Wat is jouw doel voor het komende jaar? Wil je 10% plussen? Of ben je al blij als je hetzelfde haalt als dit jaar in deze vreemde tijden?

10% plussen lijkt misschien interessant, maar als twee grote klanten opzeggen en je bestaande klanten besluiten ‘voor de zekerheid’ nog maar even de hand op de knip te houden, ben je goed de Sjaak! Want om dan 10% te plussen moet je misschien wel voor 30% aan nieuwe klanten vinden. En das ff ‘andere koek’! 

Maar wil jij komend jaar eens écht knallen, dan moet je misschien het spel veranderen. Echt groot denken.

Grappig genoeg is dat veel simpeler dan je denkt. Maar dit is duidelijk niet voor iedereen.

Niet voor iedereen – Dit is NIET voor jou als jij jezelf hierin herkent. Ben jij dit?

  • Je bent niet op zoek naar verbetering. Het gaat toch goed zo?
  • Je vindt veranderingen sowieso vervelend.
  • Je gelooft niet zo in groot denken.
  • Je vindt het woord game changer een marketingtrucje
  • Van ‘geïnspireerd worden’ word je al moe als je het leest

Doe dan vooral geen moeite. Geloof me, deze ééndaagse is niets voor jou! Je mist er niets aan.

Of herken jij je hierin? Je…

✔ Wilt serieus zaken veranderen

✔ Gelooft dat er daadwerkelijk groot gespeeld kan worden

✔ Hebt al langer het idee dat jij/jullie het spel moeten veranderen

✔ Wordt graag geïnspireerd samen met jouw team

✔ Voelt dat het tijd is om met simpele acties het resultaat enorm te verbeteren

Dan moet je je vooral inschrijven voor The Game Changer. De teamtraining waarmee jij van 2024 een topjaar maakt!

Ontdek de kracht van groot denken en change your own game now!

De outtake is een concreet plan met concrete acties die je direct kan toepassen zodat komend jaar een topjaar wordt! 

Het is een inspirerende dag tijdens een fysieke bijeenkomst. Van 10 tot 16 uur ga ik aan de slag met jouw team

De investering voor deze training is Euro 2.000,- ex. btw voor een hele dag. Maar boek je in december nog, dan kom ik jouw team van maximaal 20 personen trainen voor slechts Euro 1.250,-! Gebruik bij je bestelling de kortingscode GAME2024 om de korting te ontvangen. Als je in december boekt heb je tot en met februari om deze teamtraining in te plannen  met mij!

Begin jouw jaar direct goed en schrijf je in!

Wij zochten verdieping in onze salesgesprekken. Dat was best lastig want binnen onze teams waren er veel verschillen. Er waren mensen met heel veel ervaring en mensen met heel weinig ervaring. Daarnaast vonden we kosten belangrijk en Marie-José is niet de goedkoopste. We wilden leren om een volwaardige gesprekspartner te zijn, die om kon gaan met de eigen emoties maar ook die van onze gesprekspartners.
Verder vonden we het lastig om te gaan met bezwaren van klanten zoals: Ik vind het te duur. Verder is onze branche bijzonder omdat we met een intermediair zaken doen. Dat betekent dat we gesprekken voeren met 2 partijen. 1 is de klant en 1 is het bureau van onze klant. Dat maakt sales gecompliceerder. Wij wilden met beide partijen goed leren omgaan. En dat is gelukt! We hebben in de onderhandelingen hele grote stappen gezet, door vooral de regie te krijgen in het gesprek. Wij waren in de lead en voelden ons zoveel sterker dan daarvoor. We hebben geleerd wanneer we zaken kunnen benoemen en wanneer we metacommunicatie konden toepassen. We werden een hele steady gesprekspartner, ook in onderhandelingen en het gaf ons heel veel zelfvertrouwen. We kregen veel meer informatie over klanten, omdat we hebben geleerd door te vragen, vooral bij aannames en overtuigingen. Iedereen had zijn eigen leerdoelen en dit was voor mij als manager heel belangrijk. Ik kon mensen daardoor veel beter aansturen. Het side-effect is dat we dit ook onderling kunnen gebruiken, maar ook bij bijvoorbeeld sollicitanten. Waarom doet iemand zoals hij doet. Ook privé werkt dit door! Ik gebruik nog steeds de opmerking: Wil je gelijk of wil je geluk? Ik zou deze training dan ook zeker aanraden. Marie-José is in staat zich te verdiepen in de materie en de mensen, Ze is bereid in te gaan op wat nodig is, zonder helemaal van het programma af te wijken. Ze kan goed uitvragen waardoor ze de vinger echt op de zere plek legt. Daarnaast is ze een onwijs prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.
Natascha
Sales Manager Ster