MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Uitnodiging Salesdag Succesvol Verkopen! Speciaal voor ondernemers

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”40″ font_font=”Droid%20Serif” font_style=”bold” font_color=”%23ffffff” font_shadow=”none”]

Uitnodiging Salesdag Succesvol Verkopen! Speciaal voor ondernemers

[/text_block]

— SPACER —

 • Heb jij ook moeite met verkopen?
 • Vind jij het lastig om om te gaan met bezwaren van klanten (zoals te duur, het komt nu niet uit, ik zal het overleggen etc.)?
 • Heb je de neiging te snel te zakken in prijs of korting te geven?
 • Merk je dat je veel vertelt en te weinig (de goede dingen) vraagt in jouw verkoopgesprekken?
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″ font_font=”Montserrat” font_color=”%23333333″ font_shadow=”none”]

Dan is deze dag bij uitstek geschikt voor jou! Want goed in je vak zijn, maakt je nog geen goede verkoper. En toch is dat wel nodig om succes te hebben als ondernemer. Als je meer klanten wilt helpen, zal je goede verkoopvaardigheden moeten hebben.

[/text_block]

— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″ font_font=”Montserrat” font_color=”%23333333″ font_shadow=”none”]

Tijdens de salesdag Succesvol Verkopen leer je:

[/text_block]

— SPACER —

 • Bezwaren van klanten pareren (zoals te duur, het komt nu niet uit, ik zal het overleggen etc.)
 • Waarom verkopen soms zo lastig voelt en hoe je dan wél kan verkopen vol zelfvertrouwen (belemmerende overtuigingen).
 • Hoe je jouw prijs verhoogt en hoe je deze prijs op een prettige manier kan verkopen.
 • Welke vragen je moet stellen aan een klant om er een succesvol gesprek van te maken.
 • No pain, no gain. Oftewel welke pijn heeft de klant en welke oplossing heb jij? Dit is het meest onderschatte onderdeel in verkoop. Als je dit beheerst zullen jouw gespreken gegarandeerd veel vaker in een ‘JA’ eindigen!
— SPACER —

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”22″ font_font=”Trebuchet%20MS” font_color=”%23ffffff” left_padding=”190″]Uiteraard kan ik die dag ook vragen van jou beantwoorden.[/text_block]

Ik geloof niet in trucjes, in doen alsof. Ik geloof in oprechte nieuwsgierige sales. Ik geloof in harde resultaten met zachte sales.

Marie-José

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_font=”Montserrat” font_color=”%23333333″ font_shadow=”none” width=”385″]

De salesdag Succesvol Verkopen vindt plaats op 3 april in Nest, Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. De dag start om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 9.15 uur ben je van harte welkom voor de koffie/thee en kan je de zaal in. De heerlijke lunch krijg je van mij.

[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”20″ font_font=”Montserrat” font_color=”%23333333″ font_shadow=”none”]

De investering voor deze dag is normaal
€ 497,- p.p. ex. BTW. Ik bied deze dag nu aan voor € 197,- p.p. ex. BTW.

Wanneer je je inschrijft met twee personen tegelijk, dan betaal je slechts € 147,- p.p. ex. BTW. Als je gebruik wilt maken van dit aanbod, dan kan je de kortingscode invullen: SALES2P. Je ontvangt dan 1 rekening voor 2 personen.

[/text_block]

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”22″ font_font=”PT%20Sans” font_style=”bold” font_color=”%23000000″ bottom_padding=”30″]

Hoeveel ja’s van jouw klanten heb je nodig om dit bedrag terug te verdienen?

Hoe lekker zou het zijn als je vol zelfvertrouwen deze verkoopgesprekken kan doen?

Ik zie je graag op 3 april!

Hartelijke groeten,

Marie-José Giebels – Sales coach

[/text_block]

Klik hier en meld je nu aanWees er snel bij! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

— SPACER —

April

3

 • Dinsdag 3 april
 • 9.30 uur- 16.00 uur Nest: Laan van Kronenburg 14, Amstelveen
[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”18″ font_font=”Montserrat” font_color=”%23333333″ font_shadow=”none”]

Wil je weten hoe andere klanten mijn trainingen ervaren hebben? Lees ze hieronder:

[/text_block]

— SPACER —

“Ik ben ik af van uurtje-factuurtje, Ik kan veel beter mijn grenzen aangeven aan klanten en ik pak niet zomaar alles meer aan, maar kies echt voor de leukste klanten. Ik ben beter in staat tot onderhandelen, meer zelfverzekerd en kan mijn meerwaarde echt voelen”.

– Karen Maassen, De Communicatievrouw

“Vooraf twijfelde ik. Het kostte natuurlijk geld en ik was benieuwd of ik er direct iets mee zou kunnen. Daarnaast vroeg ik me af of dit mijn prioriteit was. Er zijn al zoveel onderwerpen waar je aan moet denken als ondernemer. Maar uiteindelijk heb ik veel meer aan de masterclass aangehad dan ik hoopte. De masterclass was heel concreet. Ik heb direct mijn eigen workshopteksten aangepast. Ik heb geleerd te focussen op het eerste probleem van mijn doelgroep”.

– Miriam Luijken, Techlane

“Ik communiceer geen uurtarieven meer, maar ik communiceer over de waarde van een programma/product. Als je zelf niet over een uurtarief begint wordt er lang niet altijd naar gevraagd. Ik heb geleerd zelf in te schatten wanneer dit nodig is.
Ook werd voor mij duidelijk dat ik me soms kan laten verleiden een vraag te snel met ‘ja’ te beantwoorden, terwijl er vaak best meer ruimte is voor mijn eigen voorwaarden.
Verder vraag ik meer door bij kritiek en ben ik erachter dat je zelf geen goeroe hoeft te zijn om iemand iets te kunnen leren.

Marie-José is een ongelooflijk enthousiaste en ervaren coach die elke zelfstandige scherp kan krijgen! Ze laat je op een kritische maar vriendelijk manier zelf inzichten creëren. Daardoor krijg je het gevoel je opdrachten aan te kunnen, onder je eigen voorwaarden!
Ik zou deze masterclass echt aanraden omdat de ‘pijnlijke vallen’ als ondernemer worden voorkomen. De medecursisten zijn ook een verrijking en geven extra input aan het geheel”.

– Wendy Verheul, W&DY

“Ik heb al veel geïnvesteerd in verschillende onderdelen van business coaching, waaronder in verkooptraining, dus ik was benieuwd welke nieuwe dingen ik nog zou leren. In de masterclass van Marie-José kwamen toch nog interessante, nieuwe inzichten naar boven.

Ik ben echt gaan nadenken over wat het mijn klanten extra oplevert als zij langer met mij in zee gaan. Zo zal het rendement voor de klant toenemen en daarnaast kan ik zorgen dat klanten langer klant blijven en ben ik minder tijd met acquisitie bezig”.”

– Jeroen Engelaer, Proficiency

“In plaats van in je ivoren toren je product uit te denken heeft Marie-José mij ertoe uitgenodigd vooral gelijk te doen en al heel snel te verkopen. Zodra ik daarmee begon, verkocht ik ook daadwerkelijk! Doordat ik al verkocht had, moest ik ook een aantal onderdelen gelijk afmaken. Daar had ik anders ruim de tijd voor genomen. En nu was ik veel eerder klaar. Daarnaast durfde ik veel makkelijker mijn prijzen te verhogen omdat ik leerde wat mijn product waard was in plaats van kijken naar wat mijn klanten er voor over zouden hebben. Verder is Marie-José een echte optimist, met veel humor en ze stuurde echt op het halen van mijn resultaten”.

– Petronelle Korbijn, Blitsvideo

Klik hier en meld je nu aanWees er snel bij! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

— SPACER —

Het kan zijn dat je dit allemaal gelezen hebt en toch nog twijfelt. Herken je deze bezwaren?

— SPACER —

 • Ik verdien eigenlijk nog niet genoeg om het nu te kunnen betalen…
 • Misschien moet ik nog even wachten tot ik iets verder ben…
 • Ik heb er eigenlijk geen tijd voor…
 • Ik heb mijn doelgroep nog niet helemaal scherp…
 • Ik zou eerst nog ….
— SPACER —

Blablabla…Allemaal redenen om het niet te doen. Allemaal excuses om jezelf klein te houden. Van mijn eigen coach Andy Harrington hoorde ik deze:

Why do you try your whole life so hard to fit in, when you were born to stand out!

Steek je kop boven het maaiveld uit en leer hoe je verkoopt op een manier die bij jou past, integer en prettig. Geloof me: Het is tijd!

Ik help je graag op 3 april!

— SPACER —

Klik hier en meld je nu aanWees er snel bij! Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

  — SPACER —