MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Klanten

Ik help bedrijven bij het verbeteren van hun salesgesprekken waardoor zij harde resultaten behalen met van zachte sales.

Veel van mijn klanten herkennen de volgende sales issues.

Herken jij ze ook?

  • Niet genoeg gesprekken met klanten kunnen krijgen.
  • Te vaak een NEE krijgen in een gesprek.
  • Niet de waarde voelen van jouw aanbod.
  • Te veel weggeven (korting op prijs, of op een andere manier).
  • Niet kunnen omgaan met bezwaren van klanten (te duur, het komt nu niet uit, etc.).
  • Last hebben van belemmerende overtuigingen (deze klant zit niet op mij/ons te wachten, ik ben nog niet goed genoeg, mijn prijs klopt niet, etc.).
  • Te weinig ideale klanten hebben, waar je echt energie van krijgt.
  • Regelmatig ontevreden uit onderhandelingen komen.

Herken jij deze sales issues?

Je bent niet de enige. Veel bedrijven lukt het niet om succesvol te zijn in sales, om daar alles uit te halen. Zelfs niet als het (onderdeel van) hun vak is.  Ze hebben allerlei ideeën over sales, die niet altijd helpen… Maar het is echt mogelijk om hier iets aan te doen. Sales is gewoon te leren! Ik help bedrijven door te werken aan de mindset én de salesvaardigheden. Ik help individuen, afdelingen en salesmanagement om meer succes met sales te hebben en te voelen wat je waard bent voor jouw klanten.

De afgelopen jaren heb ik o.a. deze klanten geholpen.

Klanten van Mind Direction

Geen trucjes

Er bestaan veel ideeën over hoe je de beste resultaten haalt met sales. Door mijn eigen ervaringen als onderhandelaar in de media & communicatiebranche én als zelfstandig ondernemer heb ik inmiddels mijn eigen methode en Sales Succes Systeem ontwikkeld. Ik geloof in oprechte interesse in jouw klanten, in lange-termijn relaties, in écht willen weten wat jouw klanten beweegt. Als je trucjes wilt leren, moet je niet bij mij zijn. Ik ben er van overtuigd dat de beste resultaten behaald worden als je een relevant en echt waardevol aanbod hebt, waar je zelf in gelooft, waar je van overtuigd bent. En verder is het belangrijk dat je goede sales- en onderhandelgesprekken met jouw klanten kan voeren. Daarvoor heb je nodig: oprechte nieuwsgierigheid, een specifieke mindset én sales-& onderhandelvaardigheden. Daar help ik je graag bij.DSC03141-licht

Ik geloof in oprecht nieuwsgierig zijn!

Veel salestrainingen gaan tegenwoordig over harde sales, ik geloof daar helemaal niet in. Ik geloof in oprecht nieuwsgierig zijn. Dat is echt iets anders dan interesse tonen. Dat zit hem in de intentie. Het gaat er namelijk om dat je écht wil weten wat jouw klant beweegt, waar hij van wakker ligt en waar hij naar verlangt. Dáár moet je op ingaan. Ik geloof in harde resultaten met zachte, nieuwsgierige sales!

Bekijk hier de testimonial van Michiel Andreae, eigenaar en coach bij Bodylanguagecoach.nl

Het verschil tussen weten en doen…