MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Individuele sales coaching

Speciaal aanbod Individuele Sales Coaching

Soms is het lastig om in te schatten waar het precies misgaat in een verkoopgesprek. Een klant zegt geen ‘ja’. Maar waarom eigenlijk niet? Het gesprek voelt gewoon niet helemaal lekker. Een beetje krampachtig misschien. Maar wat de reden is dat het zo gaat is niet altijd helemaal duidelijk. In zo’n geval helpt het om met een sales coach te praten en te ontdekken wat het nu precies is, waardoor je niet het gewenste resultaat krijgt.

Om jou te helpen deze gesprekken succesvoller te maken help ik jou persoonlijk. Als je niet de resultaten krijgt die je wilt ligt dat grofweg aan twee dingen:

Sales succes bestaat uit twee essentiële  zaken:

 1. Vaardigheden
  Is het de manier waarop je het gesprek begonnen bent? Raakte je de regie kwijt? Zit het hem juist in het gedeelte waarin je moest ‘closen’? Stelde je de juiste vragen? Hoe zorg je dat er commitment bij jouw klant komt? Heb je de bezwaren van jouw klant herkend? En hoe ben je ermee omgegaan? Dit zijn allemaal voorbeelden van vaardigheden. Heel simpel gezegd: Dit is allemaal te leren.
 1. Mindset
  Maar misschien zit het hem niet alleen in de vaardigheden, maar voel je dat iets jou tegenhoudt in gesprekken. Misschien durf je bepaalde vragen niet te stellen (bijvoorbeeld over budget) of voel je dat je gaat pushen. Het kan ook zijn, dat je in het gesprek het gevoel hebt dat je niet waardevol genoeg bent, of dat je twijfelt aan jouw eigen dienst. Heb je het idee dat jouw prijs te hoog is? Dit zijn voorbeelden van mindset. Door op een andere manier naar jouzelf en jouw klant te kijken kan je dit veranderen.

Of het hem bij jou nu zit in de vaardigheden of in de mindset, het is belangrijk dat je weet wat je kan doen om het resultaat te verbeteren. Ik help daarbij. Deze individuele sales coaching is een combinatie van training en coaching.

Het resultaat van deze individuele coaching is:

 • Dat je zelfverzekerd bent in gesprekken
 • Dat je precies weet welke vragen je moet stellen op welk moment
 • Dat je jouw toegevoegde waarde feilloos kent én voelt
 • Dat jouw klanten graag met jou in zee gaan omdat ze weten dat jij het verschil kan maken
 • Dat de prijs geen issue meer is
 • Daarnaast pakken we alle onderdelen aan die nodig zijn voor jouw sales succes (offertes, telefoongesprekken, voorbereiden gesprekken, etc.)

De deal

Dit sales coachingstraject gaat uit van 5 gesprekken van ca. 1,5 uur. Tussendoor kunnen er opdrachten gegeven worden. Deze opdrachten worden uiteraard zoveel mogelijk aangepast op jouw situatie, met jouw diensten en jouw klanten. Op deze manier kost het geen extra tijd.

Emergency coaching
Tijdens de totale looptijd is het mogelijk om urgente vragen te stellen op elk moment, zodat je niet vastloopt. Mocht je een vraag hebben, dan kan je mij een app sturen. Ik bel dan zo snel mogelijk terug, waardoor we samen kunnen overleggen. Klanten die mij bellen, bellen bijvoorbeeld over het gesprek dat ze gaan hebben met één van hun klanten, of over een offerte tekst of offerte prijs. Of over hoe ze het best hun gesprek kunnen aanvliegen. En natuurlijk ook over gevoelens van onzekerheid of angst voor afwijzing. Alles is mogelijk!

Onbeperkt
Deze emergency coaching aanvragen zijn onbeperkt en kan je aanvragen gedurende de totale looptijd. Ik garandeer dat ik binnen 48 uur terugbel. In de praktijk is dat zelfs binnen 24 uur.

Telefoon & Skype
Normaal wisselen we telefoongesprekken af met live bijeenkomsten. In deze tijd, waarin ons wordt verzocht zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden is het makkelijk om deze gesprekken via telefoon en Zoom/Skype te doen. En helemaal als je niet in Nederland woont of bent, is telefoon en/of Zoom/Skype een ideale manier.

Investering in euro’s
Normaal bied ik dit in dit traject 7 gesprekken aan voor Euro 2.000,- ex. btw.

In deze rare tijden bied ik dit traject tijdelijk aan tegen een prijs van Euro 1.397,- ex. btw voor 5 gesprekken. Deze aanbieding geldt tot 1 juli 2020.

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Ben je geïnteresseerd? Wil je weten of dit iets voor jou is? Mail mij , zodat we samen kunnen bepalen óf ik je kan helpen en welke manier het beste past bij jouw situatie, juist nu, in deze roerige tijden.

Ik zie ernaar uit met je aan de slag te gaan!

Hartelijke groeten en stay healthy & safe!