MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Over Marie-José

Sales heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Er zijn veel verschillende ideeën over hoe sales zou moeten. Veel mensen hebben moeite met het woord sales, laat staan met de salesgesprekken die daarbij horen. Echt zonde, want inmiddels heb ik ontdekt dat salesgesprekken de mooiste gesprekken zijn en dat het echt mogelijk is om goed én prettig te leren verkopen. Zodat je achteraf ook een goed gevoel overhoudt. Zonder de bekende voet tussen de door en mét de mogelijkheid om zelf ook ‘nee’ tegen klanten te kunnen zeggen. Met oprechte interesse en nieuwsgierigheid naar de ander. En dat is dus echt anders dan interesse tonen in de ander. Dat zit hem in de intentie. Wil je laten zien dat je geïnteresseerd bent? Of ben je het gewoon?

Als manager in de media- & communicatiebranche stuurde ik een team van 30 mensen aan. Met een inkoopbudget van 200 miljoen euro deed ik de onderhandelingen met de radio- en televisiezenders ten behoeve van onze adverteerders. Ik heb zowel de inkoopkant als de verkoopkant gezien. En dat helpt me tijdens mijn programma’s waarin ik anderen de fijne kneepjes van het salesvak leer. Als leidinggevende werd mijn interesse in het trainingsvak gewekt. Na een aantal opleidingen, waaronder mijn NLP Practitioner, Master Practitioner en mijn opleiding tot NLP Counselor besloot ik mijn eigen bureau te starten in 2008.

mj

Marie-José Giebels

Wat ik geleerd heb…

  • Welke mindset je juist helpt in salesgesprekken.
  • Hoe je omgaat met bezwaren van jouw klanten.
  • Welke eigen belemmerende overtuigingen je in de weg kunnen staan.
  • Hoe veel het kan helpen om je ideale klant te kunnen omschrijven.
  • Hoe belangrijk het is om je echt te verdiepen in jouw klant.
  • Hoe je een aanbod kan creëren met een logische samenhang
  • Hoe oprecht nieuwsgierig zijn je écht helpt.

Inmiddels weet ik hoe je bepaalt wie jouw ideale klanten zijn en hoe je meer ideale klanten kan aantrekken. Want ideale klanten geven energie en waarderen jou en jouw aanbod. Ze betalen ook graag voor jouw aanbod. Ik weet inmiddels wat er nodig is voor een succesvol salesgesprek en hoe je je echt verplaatst in je klanten.

Ik gun jou ook het plezier van nieuwsgierige zachte salesgesprekken voeren en werken met de allerleukste klanten. Ik combineer nu de inzichten uit mijn NLP-counselorsopleiding met commerciële resultaatgerichtheid. Want harde resultaten is waar het om gaat!

Dit zijn de bedrijven waar ik de afgelopen jaren voor gewerkt heb.

Klanten van Mind Direction

Mijn missie:

Ik geloof in sales door oprechte interesse in je klanten. En ik help bedrijven hun salesresultaten omhoog te krijgen door de kwaliteit van hun salesgesprekken te verbeteren. Ik help ze harde resultaten te behalen met zachte, nieuwsgierige sales. Ik geloof dat salesgesprekken de leukste gesprekken zijn!

Bel me als je meer wilt weten, ik zie uit naar ons gesprek!