MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Onweerstaanbare Offertes Maken

Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch?

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor verkopers die:

 1. Diensten verlenen
 2. Veel offertes maken, maar waarvan er (te) weinig uiteindelijk doorgaan
 3. Twijfelen over wat ze in hun offertes moeten zetten
 4. Onzeker zijn over de prijs die ze in hun offerte noemen
 5. Weten dat er nog wat te winnen valt als het gaat om hun offertes

Herken je dat? Veel verkopers die ik train maken genoeg offertes, maar zijn ontevreden over het aantal offertes dat uiteindelijk doorgaat. Daarnaast twijfelen ze over wat ze nu precies in een offerte moeten neerzetten om die bekende JA van de klant te krijgen.

Hoe is dat bij jou? Gaan de meeste offertes door en ben je meer dan tevreden over jouw offerteresultaten? Of valt er nog wat te winnen? Als jij gelooft dat er nog wat te winnen valt, dan is het belangrijk om even door te lezen. Want een onweerstaanbare offerte maken is nog niet zo simpel.

Naar aanleiding van het bekijken van vele offertes en de trainingen die ik over dit onderwerp geef, heb ik besloten om een speciale offertetraining in hapklare brokken te maken die te volgen is op mijn platform.

In deze training leer je:

 • Wat je precies in een offerte zet en hoe je deze opbouwt
 • Hoe je een offerte persoonlijk maakt
 • Hoe je voorkomt dat je te snel, te veel korting geeft
 • Welke details je juist wel of juist niet moet noemen en waarom niet
 • Wat ervoor zorgt dat jouw klant JA zegt tegen de offerte
 • Wat je doet als je geen reactie krijgt op je offerte

Klinkt goed, toch?

Deze training kun je op ieder gewenst moment starten en kost € 297,-.

De grootste eye openers van de onlinetraining Onweerstaanbare Offertes Maken, waren het herhalen van de huidige situatie en de gewenste situatie in de offerte. Daarnaast noem ik geen losse prijzen voor onderdelen die bij elkaar horen. Op deze manier wordt er niet meer gestreept in een offerte. In de twee grote offertes die ik hierna maakte kon ik direct de vruchten plukken: Bij een bestaande klant kon ik een upsell doen en bij een nieuwe grote klant kreeg ik direct een positieve reactie!
Micha | Key Accountmanager

Online training

Het toffe is dat de training zélf online te volgen is op mijn platform, in jouw eigen tempo. De training bestaat uit 4 modules met elk een aantal sublessen. Sommige modules zijn iets langer en andere weer iets korter. De meesten zullen de modules en opdrachten in ca. 1 tot 2 uur per module kunnen afronden. Ik ga er vanuit dat de training ongeveer 4 weken duurt. Als je elke week 1 module doet heb je daarna een week om de stof in de praktijk te brengen. Op dit moment geef ik je onbeperkt toegang tot deze training.

Lid van het platform

 

En het gave is dat je daarna een heel jaar lid mag blijven van het platform. Op dit platform kun je netwerken met andere leden, die net als jij verkopers van diensten zijn. Daarnaast kan je alles lezen wat er over verschillende salesonderwerpen wordt gezegd door mij en de andere deelnemers. Zo voel je je een heel jaar gesteund door deze salesgroep en kun je lekker sparren met andere verkopers! De groep blijkt een waardevol onderdeel van dit platform.

Sinds de training van Marie-José heb ik niet meer het gevoel dat ik een verkoper hoef te zijn. Mijn gesprekken zijn zó anders. Het werkt als een tierelier. Ik kan ook niet meer alles doen wat me gevraagd wordt. Ik moet gewoon nee zeggen. Ook vervolgopdrachten gaan hartstikke goed. Ik wens dat andere ondernemers ook toe. De vragen van Marie-José werken zo goed, dat ik niets meer hoef te doen. Ik kende een aantal onderdelen uit de training al, maar nu lijkt het wel of het kwartje is gevallen. Ik begrijp de opbouw van een verkoopgesprek veel beter. Het gekunstelde is eruit en mijn mindset is nu heel anders als ik in gesprek ga. De verhalen en voorbeelden die Marie-José vertelt in de Zoomcalls en in de trainingsvideo’s zijn heel goed. Naar aanleiding van de training pak ik nu ook mijn testimonials heel anders aan.
Stilwerkt review
Mirjam