Onweerstaanbare Offertes Maken

Je offertes zijn best oké. Alleen best oké, is niet onweerstaanbaar, toch?

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor verkopers die:

 1. Diensten verlenen
 2. Veel offertes maken, maar waarvan er (te) weinig uiteindelijk doorgaan
 3. Twijfelen over wat ze in hun offertes moeten zetten
 4. Onzeker zijn over de prijs die ze in hun offerte noemen
 5. Weten dat er nog wat te winnen valt als het gaat om hun offertes

Herken je dat? Veel verkopers die ik train maken genoeg offertes, maar zijn ontevreden over het aantal offertes dat uiteindelijk doorgaat. Daarnaast twijfelen ze over wat ze nu precies in een offerte moeten neerzetten om die bekende JA van de klant te krijgen.

Hoe is dat bij jou? Gaan de meeste offertes door en ben je meer dan tevreden over jouw offerteresultaten? Of valt er nog wat te winnen? Als jij gelooft dat er nog wat te winnen valt, dan is het belangrijk om even door te lezen. Want een onweerstaanbare offerte maken is nog niet zo simpel.

Naar aanleiding van het bekijken van vele offertes en de trainingen die ik over dit onderwerp geef, heb ik besloten om een speciale offertetraining in hapklare brokken te maken die te volgen is op mijn platform.

In deze training leer je:

 • Wat je precies in een offerte zet en hoe je deze opbouwt
 • Hoe je een offerte persoonlijk maakt
 • Hoe je voorkomt dat je te snel, te veel korting geeft
 • Welke details je juist wel of juist niet moet noemen en waarom niet
 • Wat ervoor zorgt dat jouw klant JA zegt tegen de offerte
 • Wat je doet als je geen reactie krijgt op je offerte

Klinkt goed, toch?

Deze training start in 2022 en kost € 247,-.

Dank je wel voor je fantastische training. Het was ontzettend leuk om met de groep inhoudelijk over sales te praten en jouw training heeft mij echt handvatten gegeven om mijn klanten nog beter te helpen kiezen voor mijn dienstverlening. Zo tof! Nogmaals dank, ik ben er heel blij mee!
Astrid Koelewijn | Executive Life coach voor directie, managers en ondernemers.

Combinatie online en Zoomcall

Het toffe is dat de training zélf online te volgen is op mijn platform, in jouw eigen tempo. Elke week wordt er een module live gezet waar je een week de tijd voor hebt. Na die week is er een Zoomcall over die module. In de Zoomcall kun je met de andere deelnemers samen, vragen stellen, of gewoon lekker luisteren.

De training bestaat uit 3 modules met elk een aantal sublessen. De training duurt 3 weken. We trappen af met een gezamenlijke Zoomcall, waarin je de deelnemers leert kennen en waarin ik je wegwijs maak op het platform.

Op de eerste woensdag trappen we af van 9 tot 10 uur!

Lid van het platform

 

En het gave is dat je daarna een heel jaar lid mag blijven van het platform. Op dit platform kun je netwerken met andere leden, die net als jij verkopers van diensten zijn. Daarnaast kan je alles lezen wat er over verschillende salesonderwerpen wordt gezegd door mij en de andere deelnemers. Zo voel je je een heel jaar gesteund door deze salesgroep en kun je lekker sparren met andere verkopers! De groep blijkt een waardevol onderdeel van dit platform.

Sinds de training van Marie-José heb ik niet meer het gevoel dat ik een verkoper hoef te zijn. Mijn gesprekken zijn zó anders. Het werkt als een tierelier. Ik kan ook niet meer alles doen wat me gevraagd wordt. Ik moet gewoon nee zeggen. Ook vervolgopdrachten gaan hartstikke goed. Ik wens dat andere ondernemers ook toe. De vragen van Marie-José werken zo goed, dat ik niets meer hoef te doen. Ik kende een aantal onderdelen uit de training al, maar nu lijkt het wel of het kwartje is gevallen. Ik begrijp de opbouw van een verkoopgesprek veel beter. Het gekunstelde is eruit en mijn mindset is nu heel anders als ik in gesprek ga. De verhalen en voorbeelden die Marie-José vertelt in de Zoomcalls en in de trainingsvideo’s zijn heel goed. Naar aanleiding van de training pak ik nu ook mijn testimonials heel anders aan.
Stilwerkt review
Mirjam