MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Er waren eens vier kabouters. Ze waren tijdens een wandeling in het bos vreselijk verdwaald. Er kwam een boze koning aan die zei: ”Jullie zijn in mijn koninkrijk zonder toestemming. Dat betekent dat ik jullie moet onthoofden!” (ja, het was echt een nare koning, hoor).

“Er is maar één manier waarop jullie de onthoofding kunnen voorkomen. Jullie krijgen allemaal een petje van mij. Er zijn twee blauwe en twee rode petten. Jullie kunnen niet zien welke je zelf op hebt. Jullie moeten op een rij gaan staan. Niemand mag bewegen. Niemand mag praten. Wie dat wel doet zorgt ervoor dat jullie allemaal alsnog onthoofd worden!.

Er mag maar één kabouter spreken. En dat is de kabouter die met zekerheid kan zeggen welke kleur pet hij zelf op heeft!”.

Kabouter 4 ziet alleen kabouter 3 en kabouter 2
Kabouter 3 ziet alleen kabouter 2
Kabouter 2 ziet alleen een muur
Kabouter 1 ziet het bos in de verte….

Dit raadsel kan alleen maar worden opgelost door je echt te verplaatsen. De vraag aan jou is: Welke kabouter zal spreken en waarom?

Heb jij het goede antwoord verstuurd mét de juiste toelichting? Gefeliciteerd! Zorg dat je in de toelichting ook jouw voor en achternaam noemt, dan kan ik jou taggen op LinkedIn als verkoper die zich écht kan verplaatsen! En dan hoor jij ook bij de gallerij van goede verkopers!