MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Help jouw mensen in 7 stappen naar meer Sales!

Help jouw mensen in 7 stappen naar meer Sales!

Gratis in je inbox!
'HELP JOUW MENSEN IN 7 STAPPEN NAAR MEER SALES!'

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Gratis e-book 'help jouw mensen in 7 stappen naar meer sales'

In mijn gesprekken met managers die een salesteam aansturen hoor ik vaak de volgende opmerkingen:

✓ Mijn mensen kunnen de prijs niet verkopen. Ze geven aan dat de diensten te hoog geprijsd zijn. Ik ben de discussie zat, want ik geloof niet dat de prijs te hoog is.
✓ We hebben genoeg talent in het team, maar het komt er gewoon niet allemaal uit. Ik verwacht eigenlijk meer resultaat dan ze nu laten zien.
✓ Mijn mensen krijgen regelmatig ‘nee’ te horen van hun klanten. Niet alleen bij new business maar ook bij more business (bestaande klanten).
✓ Als ik met mijn mensen bespreek waarom er niet meer resultaat behaald wordt, heb ik soms het gevoel dat ze met excuses of zelfs smoesjes komen ipv gedegen redenen. Maar ik kan mijn vinger er niet helemaal op leggen.

In dit ebook leer je waar je precies op moet letten bij jouw mensen en wat ze exact moeten kunnen om meer salesresultaat te halen. Daarnaast kan dit ebook jouw mensen helpen om zélf in te zien waar nog winst te behalen is.

Als je hieronder je naam en emailadres invult, ontvang je het ebook in je mail. Daarnaast ontvang je elke week tips van mij om je verkoop te verbeteren. Natuurlijk kun je je op elk moment weer uitschrijven onderaan elke nieuwsbrief.