MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

De Online Saleslunch

Nieuw!!! De Online Saleslunch. Zou jij beter willen kunnen onderhandelen? Of meer salesgesprekken naar een JA sturen? Of misschien wel de omzet per klant verhogen?

Wat wil jij leren?

Binnen sales zijn er ongelooflijk veel onderdelen. Het is onmogelijk om alles feilloos te beheersen. Maar als jij jouw salestaken serieus neemt, dan wil je natuurlijk verbeteren waar mogelijk. 

Niet iedereen vindt dezelfde onderdelen lastig. Ik ben dan ook benieuwd welke onderdelen JIJ beter onder de knie zou willen krijgen?

Binnenkort wil ik namelijk iets nieuws opzetten: de Online Saleslunch! Dat betekent dat ik tijdens de lunch (van 12.30 tot 13.15 uur) ongeveer 3 kwartier een online training verzorg.

Wat is de Online Saleslunch precies?

Een Online Saleslunch bestaat nog niet. Ik ben de eerste die dit idee ten uitvoer brengt. Het idee is dat je tijdens de lunch, achter je eigen computer, of via jouw mobiel een half uur tot maximaal 45 minuten een live online training volgt. 

Deze training wordt gegeven door mijzelf. Het kan zijn dat ik af en toe en gasttrainer uitnodig. Je kan je via een link opgeven. Dat betekent dat je mij tijdens de training kunt zien, maar ik zie (én hoor) jou niet. En omdat ik jou niet zie of hoor, kan je rustig een boterhammetje knagen, een knapperige salade knabbelen, een vette hap naar binnen werken of een combinatie van al het genoemde. Behalve ik, weet niemand dat jij ook in de Online Saleslunch aanwezig bent.

Vooralsnog ben ik van plan de Online Saleslunch 1x per maand te geven. Voorlopig is de Online Saleslunch gratis.

Online Saleslunch
Gratis Online Saleslunch. Een online training tijdens de lunch.

Je hebt er écht iets aan.

De bedoeling is dat er waardevolle informatie gegeven wordt, waarmee je direct aan de slag kan. Dus geen ellenlange theorieën die niet toe te passen zijn in jouw praktijk. Maar een kort stuk theorie dat praktisch en snel toepasbaar is. Ook zullen er soms korte oefeningen zijn die je kunt doen, terwijl je luncht. 

Interactief, dus ruimte voor jouw salesvragen!

Het systeem (WebinarGeek) dat ik gebruik, maakt het mogelijk om vragen te stellen tijdens de Online Saleslunch via de chat. Dus op elk moment dat jij een vraag hebt, zet je die gewoon in de chat. Ik ben de enige die de vraag ziet en ik kan de vraag behandelen tijdens de training. Ook kan ik vragen stellen aan alle aanwezigen. De antwoorden kan je in de chat zetten.

Voor wie is de Online Saleslunch?

Voor iedereen die sales tot zijn taken beschouwt. Natuurlijk zijn dat sales managers, sales executives, accountmanagers, verkoopmedewerkers, maar ook mensen die geen verkoop of sales in hun functietitel hebben staan, maar wel salesactiviteiten doen. Zoals gesprekken voeren met nieuwe klanten, klantverantwoordelijk zijn, offertes of prijsopgave maken, etc. Dus iedereen die aan sales/verkoop doet.

Daarnaast zal ik af en toe een sessie ontwikkelen speciaal voor Sales Directors en Sales Managers. Omdat je als leidinggevende er nog een rol naast hebt.

Het verbeteren van jouw salesresultaten begint hier!

22 november: Omgaan met bezwaren (deze is geweest, je kunt je hiervoor niet meer opgeven).

20 december: Hoe je tevreden uit onderhandelingen komt. (deze is geweest, je kunt je hiervoor niet meer opgeven)

24 januari: Jezelf en jouw klanten beter begrijpen. Hiervoor kan je je nog opgeven!

Tot snel!