Agenda

Sales, dat is waar het hier allemaal over gaat! Hieronder tref je het actuele aanbod aan van mijn evenementen en online trainingen die voor iedereen zijn. Daarnaast geef ik trainingen op maat. Voor deze training kan je contact opnemen met me.

Online Saleslunch

De online Saleslunch is een maandelijkse training met wisselende salesonderwerpen. Je kunt deze Online Saleslunch gratis bijwonen. Hij is altijd op donderdag van 12.30 tot 13.15 uur (heel soms iets langer). Je kunt de training volgen via laptop, tablet of zelfs via je mobiel.

En het fijne is dat je gewoon lekker kan lunchen terwijl je kijkt. Ik zie en hoor jou niet, maar jij ziet en hoort mij wel. Dus ook in je slobbertrui kan je gewoon aansluiten ;-). De training is interactief via een chatsysteem.

Online Saleslunch

Gratis Online Saleslunch.

22 november 2018: omgaan met (verkoop) bezwaren.

20 december 2018: Hoe je tevreden uit onderhandelingen stapt.

24 januari 2019: Jezelf en jouw klanten beter begrijpen (communicatiestijlen)

 

Open trainingen en masterclasses

De eerst volgende masterclass is echt een aanrader als jij van 2019 jouw topjaar wilt maken!

2019 wordt jouw topjaar!

Een salesresultaat waar je nooit van had durven dromen…en niet door keihard werken, maar door slim werken! Het kan dus echt! Ben je benieuwd?

Helaas, je was te laat. De training is al geweest.

meer sales in 2019

20 maartLinkedIn for Business (via Omzetcoach.nl)

Door Omzetcoach.nl (waar ik ook coach ben) wordt er een training gegeven: LinkedIn for business. Echt een aanrader als je meer leads uit LinkedIn wilt krijgen.

De training is heel praktisch en wordt gegeven door Franck Fielemon (eigenaar van Omzetcoach.nl). Ik ben er uiteraard zelf ook.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: LinkedIn for Business. Gewoon lekker in Nest, Amstelveen.

20 maart: Effectieve Verkoopgesprekken. Ook via Omzetcoach.nl geef ik zelf op deze middag een training Effectieve Verkoopgesprekken. Herken jij dit?

  • Veel gesprekken met klanten die uiteindelijk toch geen JA worden.
  • Veel aan het woord zijn tijdens verkoopgesprekken
  • Bij het maken van de offerte merken dat je essentiële informatie mist
  • In onderhandelingen teveel moeten zakken in prijs

Dan is de training Effectieve Verkoopgesprekken echt een must voor jou.

Mocht je in de ochtend de training LinkedIn for Business volgen, waarin je leert hoe je nieuwe leads krijgt via LinkedIn, dan is de middag een super vervolg:

In de training Effectieve Verkoopgesprekken leer je van deze leads ook echt klanten maken! Volg je beide trainingen dan krijg je een interessante korting. De trainingen zijn uiteraard ook los te volgen.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: (link volgt binnenkort). Gewoon lekker in Nest, Amstelveen.