MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl
betaling geslaagd

Bedankt voor je interesse in het boek!

Ik wens je heel veel plezier met het lezen van het boek en het in de praktijk brengen van mijn tips!

Heb je voor- of na het lezen van het boek vragen? Bel me dan op 06 132 94 222  of mail me.

Marie-Jose Giebels - Minddirection - sales trainer
Logo Mind Direction. Harde resultaten met zachte sales

Verkopen zonder te Verkopen kun je leren.

Naast het boek ‘Verkopen zonder te Verkopen’ heb ik ook een interessante online training die hier op aansluit. ‘Harde resultaten met zachte sales’. Deze onlinetraining is speciaal voor verkopers die een adviesrol hebben (consultative sellers). Jouw klanten zullen vanaf het eerste moment jouw toegevoegde waarde ervaren en het plezier in verkopen neemt enorm toe!

PS je ontvangt van mij wekelijks sales tips. Wil je dat niet meer, dan kan je je natuurlijk altijd direct weer uitschrijven.