MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Help mij spreken en jij krijgt een cadeau!

De zomervakantie is voorbij. Voor mij in elk geval. Ik ben alweer vol aan de bak. Heerlijk! Zo had ik afgelopen week twee masterminds. Eén met Marlies Dekkers en één met Annemarie van Gaal.

Ja, ook ik laat me coachen en trainen. Want bij de loodgieter lekt de kraan. Dus ook ik heb regelmatig verdieping, verbetering en nieuwe inzichten nodig. Dat doe ik op verschillende manieren. In elk geval door een langere samenwerking aan te gaan met een coach. Zoals in dit geval een jaar met Annemarie en Marlies.

Voorbeelden van spreken

Het voordeel van luisteren naar een spreker

Maar soms ook door een training te volgen of nog simpeler: Het luisteren naar interessante sprekers.

Het voordeel van luisteren naar een spreker is: Je krijgt snel nieuwe informatie tot je. Daarnaast zorgt een spreker er vaak voor dat je weer even helemaal geïnspireerd raakt. Na een goede speech ga ik stuiterend van enthousiasme weer aan het werk!

Zelf spreek ik ook regelmatig. In mijn masterclasses doen mijn toehoorders ook mee. Ik stel vragen, maar andersom is dat ook mogelijk. Zo wordt het een interactieve speech. En dat is veel leuker, voor de toehoorders, maar ook voor mij, als spreker.

Help mij spreken en jij krijgt een cadeau!

Voor komende periode heb ik mij ten doel gesteld dat ik meer wil spreken. En wie weet kan jij mij daarbij helpen? Iedereen die mij helpt aan een relevante plek om te spreken krijgt van mij een cadeau!

Cadeau voor jou als je mij helpt om te spreken

Als jij mij helpt te spreken voor een publiek van minimaal 20 toehoorders (verkopers of ondernemers) ontvang jij sowieso mijn boek Verkopen zonder te Verkopen.

Maar als jij mij kan helpen aan een plek om te spreken waar minimaal 50 verkopers of ondernemers zijn, krijg je van mij een jaar gratis toegang tot mijn online community voor verkopers. Je kunt daar gratis 3 onlinetrainingen volgen én je krijgt elke maand toegang tot de live Zoomcall, waarin je vragen kunt stellen aan mij die ik terplekke beantwoord.

Ga even door je netwerk (bijvoorbeeld via LinkedIn) en stuur mij een mail mariejose@minddirection.nl of bel of app mij over mogelijke speeches!

Onderwerpen waarover ik spreek

  • Verkopen zonder te Verkopen
  • Omgaan met (ver)koopbezwaren
  • Hoe zorg je dat je een JA krijgt op een offerte
  • Hoe netwerken wél werkt en ook nog leuk is
  • Etc.

Er zijn verschillende onderwerpen mogelijk. Ook is het mogelijk om op maat een speech te ontwikkelen. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Waar wil ik spreken?

  • Bij bedrijven (liefst dienstverlenende bedrijven)
    • Bijvoorbeeld op een kwartaalmeeting met de verkopers
    • Of tijdens de jaarplanpresentatie
    • Bij het starten van het nieuwe jaar met een nieuwe target
  • Bij grote ondernemersverenigingen
  • Bij Open Business bijeenkomsten
  • Bij BNI chapters
  • Etc.

Ik zie uit naar jullie hulp en mijn dank is groot!

En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik binnenkort een nieuwsbrief schrijf waarin jullie mijn netwerk te hulp kunnen vragen! Hoe leuk is dat? Denk dus ook vast na over waar jij hulp bij wil hebben?

Ik wens jullie veel succes met het mij helpen aan speeches 😉!

gerelateerde artikelen