MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Het was een wonder!

Het was een wonder

Mijn beste vriendin was jarig. Dit jaar voelde het anders. Ze is namelijk ziek. Ernstig ziek.

Het voelt dan alsof er niets te vieren is. Wat natuurlijk niet echt waar is, maar voor mij voelde het anders dan anders. Dat snap je vast wel.

Wat kon ik haar als verjaardagscadeau geven? Ik dacht er ruim op tijd over na, want ik ken mezelf. Hier heb ik echt even voor nodig.

Al 39 jaar (!) zijn we vriendinnen. We hebben in de afgelopen jaren lief en leed gedeeld. We waren samen zwanger, vierden regelmatig onze verjaardagen samen, hebben tranen met tuiten gehuild om de dingen die nu eenmaal bij het leven horen en hebben vooral heel veel geschaterd van het lachen.

Het was een wonder

Op My Jewellery vond ik een elegant goudkleurig armbandje met twee in elkaar geschakelde ringen. Een soort infinity teken. De ringen staan symbool voor de ‘eeuwige verbondenheid’. Het merk My Jewellery ken ik al langer. Ik weet dat de sieraden lang mooi blijven. Je kan er mee douchen en zelfs mee in de zee zwemmen, zonder dat ze verkleuren of dof worden. Dit zou een mooi cadeau zijn. Zeker als ik er twee kocht. Eén voor haar en één voor mezelf. Om het symbool van onze vriendschap nog maar eens te versterken.

Het was een wonder

Ik bestelde – tevreden over mijn eigen keuze – de twee armbandjes. Ze zouden ruim op tijd arriveren. En inderdaad twee dagen vóór de verjaardag van mijn vriendin kwam mijn pakketje aan. Ik was verheugd! Dat was lekker snel. Ik pakte het direct uit om de armbandjes in het echt te bewonderen…Maar het was een wonder!

De twee armbandjes waren ineens één tuniekje geworden!

Toch geen chatbot?

Uh, een tuniekje? Dat had ik niet besteld! Verdorie, nu liep mijn plan in de soep! Ik zocht snel naar een manier om contact te zoeken met My Jewellery. Het was mogelijk om te chatten. De moed zonk me in de schoenen. Dan kreeg ik natuurlijk zo’n chatbot…die maar niet begrijpt wat het probleem is en waarmee ik in zo’n catch 24 terecht zou komen. Zo’n loopje waar je niet meer uit kunt ontsnappen.

Niets was minder waar

Niets was minder waar. Ik kreeg zowaar een echt mens. Ik legde uit dat mijn armbandjes een tuniekje waren geworden. En dat mijn armbandjes nu wel heel veel haast hadden omdat mijn zieke vriendin over twee dagen jarig was.

Een tweede wonder

De manier waarop ik geholpen ben was een tweede wonder. Ze begrepen direct wat het probleem was en dat het echt haast had. Er werden oprechte excuses gemaakt en ze dachten goed mee over hoe we het zo goed en snel mogelijk konden oplossen. Het tuniekje zou worden opgehaald en de armbandjes met spoed opnieuw verzonden.

De ochtend van de verjaardag van mijn vriendin kwam er een pakketje van My Jewellery aan. En ja, het waren echt de armbandjes! Zo kan het gelukkig ook!

Ik wens jou een week met wonderen!

ps volgende week stop ik weer met het promoten van mijn ebook: Help jouw mensen in zeven stappen naar meer salessucces. Dus pak je kans vandaag nog!

gerelateerde artikelen