MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Ik ga het klooster in!

Het wordt tijd dat ik de zaken wat serieuzer ga nemen…Ik ga het klooster in! Echt!

Dit zijn mijn nieuwe collega’s. Ik ga intern.

Ik ga het klooster in!

Voor sommigen misschien even slikken, voor anderen een logische vervolgstap in mijn leven. Na veel overleg met vrienden, familie en ook zakenrelaties heb ik besloten de stap te zetten.

Het is klaar met ‘spielerei’. Ik heb serieuze focus nodig om mijn doelen te halen. Ik ben dan ook trots om jullie te kunnen mededelen: Ik ga naar de nonnen! Pfff, het hoge woord is eruit!

Waar ik geen rekening mee had gehouden is dat er tegenwoordig blijkbaar wachtlijsten zijn voor het intern gaan bij de nonnen. In deze gekke tijden zijn er veel meer mensen die hieraan ernstige behoefte hebben, blijkt.

Ik heb nog wel een beetje geduld nodig dus, maar dat past wel bij een periode van serieuze contemplatie. Het is natuurlijk niet niks om zo’n stap te nemen. Ook voor mijn gezin zal het even wennen zijn.

Voorlopig start ik in augustus. Met hoop op een plekje eerder in het klooster.

Mijn doel in het klooster

Mijn doel in het klooster is om binnenkort vanaf het podium als ‘key note speaker sales’ ook in het Engels als ‘native speaker’ bekend te staan. En daarvoor is het nodig dat ik een week intern ga, in Vught natuurlijk.

Het Regina Coeli Taleninstituut gaat mij helpen om dit voor elkaar te krijgen. En op voorhand ben ik ze bijzonder dankbaar!

Key note speaker

Key note speaker is al langer iets wat ik graag doe, een ‘hobby’ van mij. Nu heb ik besloten dat ik daar vol voor wil gaan. En niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels. De taal waarin ik mijn ‘public speaking diploma’ haalde bij Andy Harrington in Londen. Natuurlijk spreek ik over salesonderwerpen. Daarnaast blijf ik mijn salestrainingen on- en offline geven. Want samen met spreken, zijn dat de leukste dingen die een mens kan doen!

Uiteraard is het mogelijk om mij eerder al te boeken als ‘key note speaker sales’. Ik zie uit naar je uitnodiging om mij jouw mensen te laten inspireren! Tot snel!

Ik wens jou een week waarin ook jij een belangrijke beslissing neemt die jou helpt om je droom te realiseren!

gerelateerde artikelen