MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Het nuttige met het aangename verenigen (groot denken)

Groot denken is ook vooruit denken

Afgelopen week was ik met mijn jongste zoon op Curaçao. Dat was geen straf…Mijn broer woont daar met zijn gezin en ik ben gezellig op bezoek geweest. Ja, natuurlijk was er een speciale reden dat mijn zoon vrij van school kreeg, maar daarover gaat deze blog niet.

In het kader van groot denken (want daarover gaat mijn nieuwste training in januari), bedacht ik: “Als ik dan toch naar Curacao ga, kan ik net zo goed proberen daar een netwerk op te bouwen!”. Dus zo gezegd zo gedaan.

Ik zocht contact met Mensing’s Caminada – de mooiste boekwinkel van Curaçao- en regelde een Intimate Sales Session. 2 jaar geleden toen ik op de International Sales Conference sprak (ook op Curaçao), leerde ik al wat mensen kennen. Helaas gooide Covid wat roet in het eten, dus kon ik niet direct terug, toen. Maar nu kon ik de contacten weer aanhalen en natuurlijk nieuwe contacten opdoen.

Sales Masterclass voorbereiden – Sales Masterclass geven – nagenieten van Sales Masterclass!

Het nuttige met het aangename verenigen

Door vooraf precies te bedenken hoelang ik tijd wilde nemen voor het voorbereiden van mijn salessessie, kon ik dit prima combineren met een vakantie met mijn zoon. Het kostte mij ongeveer een uurtje, waarin hij heerlijk aan het zwembad lag.

Tijdens de sessie zelf was hij aan het spelen met zijn 2 neven, die hij natuurlijk niet vaak ziet.

Grappig, ook op Curacao vonden de deelnemers de voorbeelden uit mijn eigen praktijk het meest waardevol.

Groot denken is ook vooruit denken

Groot denken is ook vooruit denken. Vandaag is mijn laatste dag voordat ik een zware operatie moet ondergaan. Maandag de 20ste ga ik ‘onder het mes’, zoals ze dat noemen. Daarna moet ik revalideren. Deze week ben ik dus vooral bezig met time batchen (zie mijn vorige blog), want ik moet heel veel content produceren voor de periode dat ik niet kan werken (ca. 4 weken waarschijnlijk).

Gelukkig lijkt alles nu afgerond te zijn en kan ik lekker weekend vieren (het is nu vrijdag 17 december). Dus tegen de tijd dat jij deze nieuwsbrief leest, kom ik precies uit het ziekenhuis. Lekker hoor, dat vooruit denken.

Mocht je me de komende weken nodig hebben, dan is app of mail het handigst. Alvast een goed jaar gewenst en tot in het nieuwe jaar!

Groot denken dat wil jij toch ook?

Wil jij nu ook groot denken en van 2022 een topjaar maken? Dan moet je even kijken naar die nieuwe training van mij. The Game Changer! Tegen die tijd ben ik weer topfit en hoop ik je live te kunnen inspireren. Je bent er toch wel bij?

Ik wens je een week waarin je het nuttige met het aangename kunt verenigen!

gerelateerde artikelen