MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Wat een fantastische chatbot was dit…

Wat een fantastische chatbot was dit. De beste tot nu toe. Dat is zeker!

Een escape room leek ons ideaal om de natte Paasdagen goed door te komen. En dat is best een uitdaging met 3 pubers…

Na lang zoeken kozen we voor Escape Domain. Deze Escape Room kostte 25 euro. En voor een middag vertier met onze 3 pubers (14, 14 en 16 jaar) leek ons dat een koopje.

We hebben al vaker escape rooms gespeeld. Sommige zijn makkelijk, sommige zijn moeilijk. We zijn duidelijk niet de allerbesten 😉. Maar dat mag de pret niet drukken. We zetten allemaal ons eigen unieke talent in.

Toen ik vroeger als kind detective wilde worden (Philip Marlowe vond ik geweldig…), stelde ik me voor dat ik dit soort dingen moest oplossen om mensen te redden. Het raakt dus nog altijd mijn aloude droom. Detective zijn!

Escape Domain werkt op een bijzondere manier

Voor wie een escape room niet kent

Voor wie een escape room niet kent: Als je bij een escape room vastloopt dan is er vaak een mogelijkheid om een vraag te stellen, waarbij je een beetje hulp krijgt. We moeten soms erg lachen om de antwoorden van de computer die ons probeert verder te helpen. Niet alle vragen van ons worden begrepen door de verschillende computers. Het is vaak een soort chatbot-ervaring. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar verkoop van mens tot mens. Maar tegenwoordig is dat uiteraard niet meer standaard.

Bij deze escape room liep dit verbluffend soepel

Bij deze escape room liep dit verbluffend soepel. Escape Domain gebruikt What’s App om te communiceren met de deelnemers. We verbaasden ons over de soepellopende zinnen. De computer begreep ons feilloos.  

Aan het eind kon je als speler bepalen wat er met de dader moest gebeuren. Dood of levend? Onder een beetje druk van mij, kozen we voor levend. Toch was ik benieuwd wat er zou gebeuren als ik op dood had geklikt. Ik stelde de vraag in What’s App. De reactie verbaasde mij enorm.

Dit was een echt mens!

Dit was een echt mens! En het gaafste was nog dat dit echte mens mij vroeg om feedback, na afloop. Ik gaf aan wat ik goed en leuk vond en waar ik nog ruimte zag voor verbetering. Vervolgens kreeg ik terug: Gaan we wat mee doen! Thanks!

Als laatste gaf ik aan dat ik zo positief verrast was dat ik hier graag een nieuwsbrief over zou schrijven. Dit leuke mens (ik vermoed dat het een jonge jongen was, maar weet dat natuurlijk niet zeker) had naar aanleiding van mijn emailadres al even zitten kijken op mijn website, dus hij wist ook wat ik deed! Wat een geweldige medewerker (misschien was het wel de eigenaar/eigenaresse?). Maar zo iemand wil je in jouw bedrijf hebben werken, toch?

Grappig hoe je soms positief verrast wordt door iets wat ‘online’ lijkt in tegenstelling tot de teleurstelling die ik soms ervaar bij het face to face contact in bijvoorbeeld winkels. Verkoop, is wat mij betreft echt van mens tot mens!

Een aanrader dus Escape Domain.

Wil jij zelf ook je skills verbeteren en jouw klanten zo’n bijzondere ervaring geven? Kijk dan even hier.

Ik wens je een verrassende week.

gerelateerde artikelen