MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Sssst, het is nog geheim!

Sssst,  het is nog geheim!

  • Nieuwe website…check
  • Eerste online training live…check
  • Eigen onlineplatform neerzetten…check
  • Online magazine…sssst, het is nog geheim!

Het is echt waar dat ik een heus online salesmagazine lanceer. De lanceringen zijn niet van de lucht, de laatste tijd. Ik voel me alsof ik in het epicentrum van de NASA cape zit!

Misschien is het wat te veel hooi op mijn vork. Toch is dat precies waarom ik ondernemer ben geworden:

“Wat ik vandaag bedenk, kan ik morgen uitvoeren!” En dat doe ik dan ook graag!

Op dit moment leg ik de laatste hand aan mijn online salesmagazine Verkopen zonder te Verkopen. Maar dat is eigenlijk dus nog geheim…

ssssst het is nog geheim!
Sssst, het is nog geheim!

Een magazine…? Is dat niet heel erg 2013? Nee dus. Het is zelfs heel erg 2021! Want hoe tof is het om een magazine te ontvangen dat alleen over sales gaat. Over nieuwsgierige sales, over oprechte interesse?

Het magazine zit vol met tips over verkopen zoals omgaan met verkoopbezwaren, hoe je je echt kan verplaatsen in klanten, maar ook met interviews van mensen in de sales over hoe hun visie op sales.

Luchtige blogs afgewisseld met salesartikelen die meer de diepte ingaan.

Het is bijna klaar. Ik heb genoten van het maakproces! En eerlijk is eerlijk, ik heb er ook klotsende oksels en slapeloze nachten van gehad.

Eigenlijk is het nog geheim…

Maar vanaf 15 februari kun je het op mijn online platform bestellen.

Ben jij benieuwd naar dit magazine? En wil jij het ontvangen zodra het uitkomt? Geef het dan hier aan. Zodat je het als eerste kunt lezen. Je ontvangt van mij dan een kortingscode zodat je het gratis kunt bestellen.

En je als je weet wie hier nog meer heel erg behoefte aan heeft? Dan mag je dit bericht natuurlijk doorsturen. Dank je wel alvast!

Ik wens je een week zonder te verkopen 😉

gerelateerde artikelen