MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Nijpende salesvragen? Waar zit jij mee?

Heb jij nijpende salesvragen? Op donderdag 10 oktober ben ik uitgenodigd voor de podcast van Hans Breuker van de Relatiemarketeers om te praten over sales. Luister je mee?

Hans ken ik als een marketeer die altijd nét iets meer of nét iets anders bedenkt voor zijn klanten. Een eigenwijs stuk vreten, zouden wij thuis zeggen. Tja… en daar hou ik dus van. Doen wat jij denkt, wat een ander er ook van mag vinden. Heerlijk verfrissend en soms pijnlijk confronterend ook.

Nu heeft Hans mij gevraagd om in zijn podcast te verschijnen. Het onderwerp zal in elk geval sales zijn.

Nijpende salesvragen

Loop jij op dit moment rond met nijpende salesvragen? Zoals bijvoorbeeld:

  • Hoe komt het toch dat ik wel veel gesprekken met klanten heb, maar bijna geen ‘ja’s’?
  • Waarom lijkt de prijs altijd een issue?
  • Hoe gaat het mij lukken om een afspraak te krijgen bij mij grootste prospect?
  • Ik weet dat ik open vragen moet stellen en goed moet luisteren, maar eenmaal in een gesprek betrap ik mezelf erop dat ik toch weer veel te veel aan het woord ben, hoe komt dat toch? En vooral: Hoe verander ik dat?
  • ….

In deze podcast beantwoord ik jouw nijpende salesvragen, waardoor je direct salessucces kan hebben.

Hoe stel ik mijn nijpende salesvragen?

Ik nodig je van harte uit om jouw salesvragen aan mij te stellen. In de podcast zal ik ze dan beantwoorden. Iedereen kan de podcast meeluisteren en uiteraard kan je hem ook terugluisteren.

Je salesvragen kan je vóór 10 oktober sturen aan: Hans@derelatiemarketeers.nl

Wat zou jij nu eens willen weten?

Hier kan je de podcast beluisteren: https://open.spotify.com/show/4EmgOvh6O7dHqeT4dpEzjU

 

—————————————————————————————————————–

LinkedIn for Business training

Oh ja en op 15 oktober geef ik deze LinkedIn for Business training voor Omzetcoach.nl :

Schrijf je meest succesvolle post ooit

Wil jij ook je netwerk uitbreiden met relevante contacten en jouw meest succesvolle post ooit schrijven? Natuurlijk wil je dat! Deelnemers halen echt toffe resultaten met deze training!

In de ochtend leer je welke elementen onmisbaar zijn in je LinkedIn profiel zodat je hiermee meer klanten kunt aan te trekken. Laat je iedereen toe tot jouw netwerk of niet? En waarom wel of niet?

Wat werkt wel en wat niet?

Je krijgt inzicht in wat voor Omzetcoach.nl heeft gewerkt en wat niet. Dit is een analyse van meer dan 1.000.000 views op verschillende variabelen waar jij direct je voordeel mee kunt doen.

Maak jij net als veel andere deelnemers hierna je meest succesvolle LinkedIn bijdrage ooit? Ik zelf kreeg met deze methode direct meer dan 37.000 views en 200 nieuwe aanmeldingen voor mijn nieuwsbrief. Hoe tof is dat?

Tijdens deze limited edition gaan we je praktijkgericht helpen. Hierdoor zal je  tijdens een middagprogramma je meest succesvolle LinkedIn bijdrage ooit te schrijven! We helpen je met het vinden van een onderwerp met nieuwswaarde en we leren je hoe je deze post zó schrijft dat je de meeste views en betrokkenheid tot nu toe creëert.

Geen actielijst mee, gelijk doen!

Je neemt je laptop mee zodat je ter plekke zaken kan aanpassen naar aanleiding van de tips aan en schrijf je de post! Dus niet met een hele actielijst naar huis, maar gelijk DOEN!

Je investering bedraagt 397,- ex btw hierbij is de lunch inbegrepen. Ook is er koffie en thee aanwezig.

LinkedIn for Business Limited Edition vindt plaats op 15 oktober in Amstelveen (Laan van Kronenburg 14, in Nest) van 9:30-17:00 en is inclusief lunch. Dit is de link voor info en aanmelden.

https://www.omzetcoach.nl/linkedin-for-business-limited-edition/

Ik hoop je te zien & wens je een succesvolle week!

gerelateerde artikelen

Reacties