MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

37.000 views krijgen! Zo deed ik dat.

views krijgen met een LinkedIn post.

37.000 views krijgen. Het is mij gelukt op LinkedIn! Ongelooflijk! Wil je weten hoe ik dat deed?

Zoals de meesten van mij weten, ben ik één van de omzetcoaches bij Omzetcoach.nl. Samen met Omzetcoach.nl leren wij verkopers wat er nodig is om meer views te krijgen via LinkedIn. Veel van onze klanten willen méér verkopen en stap één is dan natuurlijk:

Views krijgen via LinkedIn

LinkedIn is een fantastisch medium om dit voor elkaar te krijgen. Een week of twee geleden postte ik een korte bijdrage op LinkedIn (zonder foto of filmpje!) kijk maar bij mijn bijdragen Klik hier voor het voorbeeld: Nou vertel maar!

Ik gaf daarbij aan dat je het hele artikel kon ontvangen als je dat wilde. Je hoefde mij alleen een connectieverzoek te sturen en aan te geven dat je het artikel wilde ontvangen.

Leads, leads en nog eens leads!

Nou dat heb ik geweten! Leads, leads en nog eens leads. Het resultaat hiervan is echt ongelooflijk.

  • Inmiddels is mijn post ruim 37.000 keer gelezen
  • Ik heb ca. 400 nieuwe relevante connectieverzoeken ontvangen
  • Ca. 400 keer is mijn artikel aangevraagd
  • Verder is er onder mijn post een storm aan comments geweest

Wat een resultaat! Dit heb ik gewoon zelf gedaan. En dat kan jij ook!

Zo deed ik dat

Zo deed ik dat. Omzetcoach.nl geeft speciale trainingen die jou helpen o.a. meer uit je LinkedIn netwerk te halen. In één van onze trainingen leer je een succesvolle post zelf schrijven. De opvolging neemt wel wat meer tijd als je zo’n resultaat boekt 😉! Ik heb gewoon precies gedaan wat ik anderen ook leer.

De volgende trainingen staan nu op de agenda. Dus als jij dit ook wil leren, kan je je opgeven. Wees er snel bij!

De trainingen vinden plaats op 2 juli!

———————————————————————————————–

In de ochtend: Schrijf een écht succesvolle LinkedIn post

Wil jij ook succesvolle post schrijven? Dan hoef je je alleen maar op te geven voor deze training. Je leert wat er nodig is om dit soort posts te schrijven. Waar moet je rekening mee houden, wat zet je er precies in? Wat is het verschil tussen een bijdrage en een artikel? Wat zijn de do’s & don’ts bij LinkedIn posts? Bij omzetcoach.nl helpen we jou aan een strategie voor LinkedIn. We vertellen je precies wat je moet doen om succesvol te zijn. In de training zelf gaan we zelfs aan de slag met het schrijven van je meest succesvolle post tot nu toe! Aan het eind van de ochtend is je post klaar. Hierdoor kan je gelijk aan de slag. Hoe cool is dat?

In de training zelf ontvang je de LinkedIn Checklist, zodat je deze stappen altijd opnieuw kunt zetten om zo weer duizenden views te krijgen.

De investering voor duizenden leads is 147,- ex btw.

——————————————————————————————–

In de middag: Van Leads naar Deals

Nu je succes krijgt met LinkedIn, wil je de stap naar echte verkoop maken, toch? Leads en views zijn leuk, maar je kan er niet van op vakantie en je kan er ook geen nieuwe auto van betalen. Hoe zorg je nu dat je deze leads omzet in concrete verkopen?

Je leert hoe je jouw post efficiënt en effectief opvolgt. We geven je krijgt tips om e.e.a. te automatiseren. Je leert hoe je in gesprekken, leads omzet in echte klanten, door gebruik te maken van een specifieke, oprechte techniek. Hierdoor worden leads omgezet in betalende klanten.

De investering voor het omzetten van leads naar deals is 247,– ex. btw

——————————————————————————————————–

Schrijf je je in voor de ochtend én de middag, dan krijg je beide trainingen voor een prijs van 347,- (i.p.v. 394,-) ex. btw.

Je krijgt niet alleen de lunch gratis, maar je ontvangt ook nog als bonus het document:

37 vragen die je moet stellen in een salesgesprek

Met dit document heb je de belangrijkste vragen in een salesgesprek altijd bij de hand! Dit document is niet te downloaden, maar wordt alleen verstrekt tijdens de training.

Dit is de link voor meer informatie (tijden en locatie) of om je op te geven.

Groeten Mind Direction en Omzetcoach.nl

gerelateerde artikelen

Reacties