MindDirection telefoonnummer
06 13 29 42 22
MindDirection e-mailadres
mariejose@minddirection.nl

Sales en sales managen zijn twee verschillende dingen…

In mijn gesprekken met managers die een salesteam aansturen hoor ik vaak de volgende opmerkingen:

Mijn mensen kunnen de prijs niet verkopen. Ze geven aan dat de diensten te hoog geprijsd zijn. Ik ben de discussie zat, want ik geloof niet dat de prijs te hoog is. 

We hebben genoeg talent in het team, maar het komt er gewoon niet allemaal uit. Ik verwacht eigenlijk meer resultaat dan ze nu laten zien.

Mijn mensen krijgen regelmatig ‘nee’ te horen van hun klanten. Niet alleen bij new business maar ook bij more business (bestaande klanten). 

Als ik met mijn mensen bespreek waarom er niet meer resultaat behaald wordt, heb ik soms het gevoel dat ze met excuses of zelfs smoesjes komen ipv gedegen redenen. Maar ik kan mijn vinger er niet helemaal op leggen.

Als je een team van salesmensen aanstuurt, wil je graag dat jouw mensen succesvol zijn in hun sales. Je wilt ze graag ondersteunen, maar je wilt waarschijnlijk liever niet 100% van de tijd er bovenop zitten, toch? 

Je zoekt een fijne balans tussen: ze het zelf laten doen & wel op de hoogte zijn van wat ze kunnen en waar ze hulp nodig hebben.

  

Veel salesmanagers vinden het lastig om alles uit hun team te halen wat er in zit. Herken jij dat ook? Voor iedereen die dit herkent heb ik dan ook het ebook geschreven:

Help jouw mensen in 7 stappen naar succesvolle sales.

In dit ebook noem ik de 7 stappen die salesgesprekken succesvol maken. Deze 7 stappen zorgen voor een heldere aanpak en natuurlijk voor een manier die jou helpt te ontdekken waar jouw mensen precies ondersteuning nodig hebben.

 

 


In deze 7 stappen wordt er een aantal stappen benoemd die jouw mensen vooraf met jou kunnen delen, zodat je zicht krijgt op hoe ze de gesprekken voorbereiden. Voor een aantal andere stappen zal je echt met eigen ogen moeten zien hoe ze deze gesprekken doen.  Je kan het ebook natuurlijk ook met ze delen! Dan kunnen ze er zelf actief mee aan de slag.

Dus ben jij een manager die een salesteam aanstuurt en wil jij meer uit je team halen, dan is dit ebook echt iets voor jou. Het duurt slechts 5 minuten om het te lezen en je kan gelijk aan de slag!

[su_button url=”https://minddirection.nl/landingspagina-weggever/” target=”blank” background=”#F3901D” size=”8″ center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”gratis seminar ca. 35 minuten”]DOWNLOAD HET EBOOK HIER![/su_button]

gerelateerde artikelen

Reacties